FELHÍVÁS A „DEVIZÁSMENTŐ” ÜGYVÉDEKHEZ

FELHÍVÁS A „DEVIZÁSMENTŐ” ÜGYVÉDEKHEZ.

FELHÍVÁS A „DEVIZÁSMENTŐ” ÜGYVÉDEKHEZ

[good_old_share]

Menyhért Péter – Kedves barátaim!

 

Segítsetek eljuttatni a meghívó levelem minden érdekelt ügyvédhez. Nagyon fontos lenne, hogy az ügyvédek segítsenek a Közösségi Feljelentésen alapuló, várhatóan sok ezer polgári peres eljárás megvalósításában.

A KF maga az ÖSSZEFOGÁS, ezért sokat jelentene a nagy szám.

Kérek mindenkit, hogy a mellékelt levelet minél több általa ismert szakemberhez juttassa el. https://www.facebook.com/events/671255296346739/

MEGHÍVÓ- Nyílt levél a devizásmentő ügyvédekhez és szervezetekhez.Tisztelt ügyvéd, jogász és közgazdász hölgyek és urak! Segítségért fordulok Önökhöz, a deviza alapú csalás legkevesebb 2 millió áldozata érdekében.


Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor lassan bár, de elkezdődik a magyar maffiaállam leszámolása a rabszolgasorsra tervezett devizahitelesekkel. 2015.-ben a hatalom lezárta a devizahitelesek ügyét a gyalázatosan jogtipró elszámolási és forintosítási törvényekkel. Egyértelműen kinyilvánította, hogy nem AKAR igazságot szolgáltatni az ügyünkben, nem tiszteli még a saját maga által kreált jogszabályokat sem és akár emberek élete árán is rabszolgasorsot szán a devizahitelesek unokáinak is.

Bár sokat morogtam a polgári peresek ellen, de igyekeztem tiszteletben tartani mindenkinek a választási jogát – hogy eldöntse, milyen utat választ a harca megvívásához. Bárkit megsértetem ez ügyben, ezennel nyilvánosan bocsánatot kérek tőle – soha nem állt szándékomban az embereket segítők ellen fellépni.

Sajnos, az egyik KF-es polgári beadvány kapcsán megkaptuk a első, gyalázatosan jogtipró bírósági sablon-levelet, amit meggyőződésem, hogy minden felfüggesztett és folyamatban levő devizahiteles polgári perben érintett, hamarosan meg fog kapni.

Ebben a konkrét keresettől teljesen függetlenül olyan feltételeket támasztanak az érintettekkel szemben, amelyeket láthatóan az áldozatok túlnyomó többsége képtelen lesz teljesíteni.

Segítsetek, hogy minél több embert menthessünk meg! Én az együttműködő ügyvédünkkel sem vagyok képes néhány száz embernél többet menedzselni, pedig még az idei évben akár több tíz vagy százezres nagyságrendben kellene, megállapítási kereseteket és sérelemdíj kérelmeket benyújtanunk.

Sok tízezres nagyságrendű blanketta keresetekről van szó – előzetes számításaim szerint legalább száz ügyvéd re lenne szükség ahhoz, hogy ezt idén lebonyolítsuk.Nem vagyok naiv – tudom, hogy mindenkinek pénzbe kerül az ideje. Jelenleg egy autós megállapítási keresetet 10 ezer forintért, egy jelzálogos közokiratos keresetet 30 ezer Ft ügyvédi költségért tudunk előállítani.

Tudom, hogy ez nagyok csekély díjazás, de ezzel az összeggel tízezreknek tudnánk megakadályozni a végrehajthatóságát.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A büntetőeljárásból levezethető és tervezhető polgári peres eljárások és képviseletek új fejezetet nyithatnak a devizás történelmünkben. Tisztában vagyok vele, hogy sem az ügyvédek, sem a szervezetek vezetői nem vesznek „partner” számba, és többnyire meghallgatni sem akarnak, pedig az eddigi munkám megértésére lenne most szükség.

Minden érdekelt szakembert meghívok a részletes jogi tájékoztatómra, a Krisztina Hotelbe 2016. május 14. szombat 13 órára, a „Hallgattassék meg a bolond is” címmel rendezett tájékoztatómra.

Kizárólag konkrét jogi esetekről és jogi dokumentum tervezetekről lesz szó, ezért csak előzetesen bejelentkezett embereket várok. Mivel a tájékoztató érdemi munkája csak a konkrét dokumentumok ismeretében lehetséges, a bejelentkezett résztvevők minden szóba kerülő eset, illetve tervezet konkrét dokumentumának másolatát kézhez kapják, hisz anélkül lehetetlen egy érdemi, jogi vélemény kialakítása.Mint ismeretes, én nem vagyok jogász, de minden anyagomat ügyvéd – bíró – ügyész barátaim lektorálják, ezért a 2013. óta elkészített jogi anyagaim egyikét sem sikerült megkérdőjeleznie a hatalomnak, pedig az anyagaim mindegyikét megkapta az összes ügyészség, bíróság, közjegyzők és végrehajtók, képviselők és pártok, valamin a legtöbb médium is.

Remélem, a konkrét dokumentumok és tervezetek meggyőzik az érintetteket, hogy nem az „utcai” vagy „szervezeti” „összefogás” jelenti a megoldást, hanem a jogszakmai együttműködés és nyomásgyakorlás.

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a daccsoport@gmail.com mail címe lehet, 2016. május 12. csütörtök 24 óráig. A Helyszín: Krisztina Hotel – Budapest, Veres Péter út 79., 1163Telefon:(1) 403 5336 – Menyhért Péter

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM