A DEVIZAKÁROSULTAK KEMÉNYEBB FELLÉPÉSE KELL?

A DEVIZAKÁROSULTAK KEMÉNYEBB FELLÉPÉSE KELL?

A DEVIZAKÁROSULTAK KEMÉNYEBB FELLÉPÉSE KELL?

[good_old_share]

Póka László – Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Melyik bankár lesz először ….? – Egyre kisebb az esély arra, hogy e nélkül megoldás legyen a SeVizás kifosztásra.

 

Úgy volt, hogy holnap egyeztetünk a mocsokszövetségnél kovilevi meghívására.
 

Az előzmény az, hogy egy hete meglátogattuk őket. Ott akkor Póka Laci addig tudott beszélgetni a főtitkárral, amíg meg nem érkeztek a rendőrök.
Ennek az eszmecserének az első fél órája itt nézhető meg:Kifelé menet kovilevi meghívta a csapatot egy beszélgetésre.
Ennek videója itt tekinthető meg:  MEGHÍVÓ A BANKSZÖVETSÉGHEZ ÉS TÁRGYALÁSI TÉMAJAVASLAT

Ma elküldtük témajavaslatainkat. Néhány óra múlva már jött is az alábbi válasz: 

„Tisztelt Tóth Zsuzsanna Úrhölgy!

Megkaptuk levelüket, melynek kioktató, offenzív, a tematika szakmailag valamennnyire is megalapozott megbeszélését kizáró hangnemét látva most fel kellett adnunk reményünket az értelmezhető, előrevivő párbeszédre. Ezért jelzem, hogy Főtitkár úr a devizahiteles kérdéskörben a mintegy tizedik meghallgatást/konzultációt sajnálattal bár, de nem tartja meg. A több éven keresztül számos érintett hivatalos és civil szervezettel folytatott konzultációs folyamat eredményeképpen a devizahiteles probléma rendezését lezártnak tekintjük.

Tisztelettel: Orbán Olimpia titkárságvezetőAz általunk elküldött témajavaslatok itt érhetők el (Lehet, hogy ezekre a kérdésekre nem volt válaszuk?):  MEGHÍVÓ A BANKSZÖVETSÉGHEZ ÉS TÁRGYALÁSI TÉMAJAVASLAT 

Most nagy izgalommal várom, hogy mi lesz péntek reggel az kifosztók épülete előtt, amikor megtudják a Sárgapólósok, hogy kovilevi mégsem akar velük beszélni. 
Már csak az miatt is aljas ez a hozzáállás, mert pár napja maga a főtitkár tett ígéretet több ember, és kamerák előtt. Gyávaságból tett volna így?
 
Majd meglátjuk. Szerintem izgalmas péntek délelőtt lesz.
 
Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802 (ezen a telefonszámon csatlakozni is lehet a mozgalomhoz!) 
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM