A DEVIZAKÁROSULTAK KEMÉNYEBB FELLÉPÉSE KELL?

A DEVIZAKÁROSULTAK KEMÉNYEBB FELLÉPÉSE KELL?

A DEVIZAKÁROSULTAK KEMÉNYEBB FELLÉPÉSE KELL?

[good_old_share]

Póka László – Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Melyik bankár lesz először ….? – Egyre kisebb az esély arra, hogy e nélkül megoldás legyen a SeVizás kifosztásra.

 

Úgy volt, hogy holnap egyeztetünk a mocsokszövetségnél kovilevi meghívására.
 

loading...

Az előzmény az, hogy egy hete meglátogattuk őket. Ott akkor Póka Laci addig tudott beszélgetni a főtitkárral, amíg meg nem érkeztek a rendőrök.
Ennek az eszmecserének az első fél órája itt nézhető meg:Kifelé menet kovilevi meghívta a csapatot egy beszélgetésre.
Ennek videója itt tekinthető meg:  MEGHÍVÓ A BANKSZÖVETSÉGHEZ ÉS TÁRGYALÁSI TÉMAJAVASLAT

Ma elküldtük témajavaslatainkat. Néhány óra múlva már jött is az alábbi válasz: 

„Tisztelt Tóth Zsuzsanna Úrhölgy!

Megkaptuk levelüket, melynek kioktató, offenzív, a tematika szakmailag valamennnyire is megalapozott megbeszélését kizáró hangnemét látva most fel kellett adnunk reményünket az értelmezhető, előrevivő párbeszédre. Ezért jelzem, hogy Főtitkár úr a devizahiteles kérdéskörben a mintegy tizedik meghallgatást/konzultációt sajnálattal bár, de nem tartja meg. A több éven keresztül számos érintett hivatalos és civil szervezettel folytatott konzultációs folyamat eredményeképpen a devizahiteles probléma rendezését lezártnak tekintjük.

Tisztelettel: Orbán Olimpia titkárságvezető

loading...Az általunk elküldött témajavaslatok itt érhetők el (Lehet, hogy ezekre a kérdésekre nem volt válaszuk?):  MEGHÍVÓ A BANKSZÖVETSÉGHEZ ÉS TÁRGYALÁSI TÉMAJAVASLAT 

Most nagy izgalommal várom, hogy mi lesz péntek reggel az kifosztók épülete előtt, amikor megtudják a Sárgapólósok, hogy kovilevi mégsem akar velük beszélni. 
Már csak az miatt is aljas ez a hozzáállás, mert pár napja maga a főtitkár tett ígéretet több ember, és kamerák előtt. Gyávaságból tett volna így?
 
Majd meglátjuk. Szerintem izgalmas péntek délelőtt lesz.
 
Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802 (ezen a telefonszámon csatlakozni is lehet a mozgalomhoz!) 
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FELHÍVÁS A „DEVIZÁSMENTŐ” ÜGYVÉDEKHEZ.
FELHÍVÁS A „DEVIZÁSMENTŐ” ÜGYVÉDEKHEZ

FELHÍVÁS A „DEVIZÁSMENTŐ” ÜGYVÉDEKHEZ [good_old_share] Menyhért Péter - Kedves barátaim!   Segítsetek eljuttatni a meghívó levelem minden érdekelt ügyvédhez. Nagyon fontos...

SZ.R VAN A PALACSINTÁBAN! EZT A FELVÉTELT ÉRDEMES MEGNÉZNI!
SZ.R VAN A PALACSINTÁBAN! EZT A FELVÉTELT ÉRDEMES MEGNÉZNI!

"SZ...R" VAN A PALACSINTÁBAN! EZT A FELVÉTELT ÉRDEMES MEGNÉZNI! [good_old_share] Döbbenetes Pesty László és Bakos Zoltán fotós viselkedése, ahogy látszólag...

Close