ÉLJENEK A BANKOK! TE NEM ÍGY GONDOLOD?

loading...

ÉLJENEK A BANKOK! TE NEM ÍGY GONDOLOD?

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 

Fontos információk a vasárnapi patkánykereső túrához
 
Minden résztvevőt, a sajtó munkatársait, és a minket kísérő rendőröket is kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy a túra – bár többnyire lejtőn – 9 km hosszú, a felszólalások, és a zenehallgatások miatt 6-7 órán keresztül fog tartani, és mindez dögmelegben történik.
 
Fontos, hogy mindenki kényelmes cipőben jöjjön, lehetőleg sárga felsőben, és mindenképpen tegyen valamit a fejére. Legyen mindenkinél víz, és étel. (…aszódjál meg, KDNP nap van)
A túra útvonalán nem nagyon van nyilvános WC. Tudomásunk szerint Vendéglátó egységek a túra elején az Ötvös téren találhatók, később a kútvölgyi úton a korházban lesz lehetőség ilyesmire. Esetleg a Laura út közelében a Gyermekvasút végállomásához lehet elmenni. (Ez kicsit kiesik az útvonalból) Akinek ilyen igénye van, kérjük menjen előre, vagy majd érje utol a menetet. Tervezett megálló ilyen célból nem lesz.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

A csomagokat be lehet majd tenni a minket kísérő hangosító autóba.
 
Ha valaki fel szeretne szólalni a megállókban, kéjük, hogy lehetőleg előre jelezze. Szokás szerint mindenkinek akarunk adni erre időt, ezért kérjük, hogy mindenki fogja rövidre. Leginkább akkor, ha sok jelentkező lesz.
 
A Cinege út esetleges jogtalan lezárásával kapcsolatban meglehetősen ködös választ kaptunk az ORFK sajtóosztályától, így nem tudjuk biztosan, hogy Orbán házát milyen módon fogjuk tudni megközelíteni.

Nem illik véleményt nyilvánítani? Nem feledjük: – 2013-ban, mikor Kövér Lászlónál éhségsztrájkoltunk, Vona Gábor személyesen, és Gyurcsány Ferenc titkára is megírták, hogy a politikusok házánál szerintük nem illik véleményt nyilvánítani. (így szavazz rájuk…vagy a jelenlegi "politikosok" közül bárkire…)
 
Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/508268789325397/
 
Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802


Ha nem állnak szóba velünk az általunk fizetett hivatalikban, akkor elmegyünk a lakásukhoz.

– 9 km séta
– Zene a patkányoknál
– Rövid felszólalásokra készüljetek Trócsányi harmadszor sem volt hajlandó a iGazságügyi minisztériumban fogadni.
Felhívásunkra ismét baromságokat íratott Répássyval.
A kabinetfőnöke. Tari Sándor beszélgetés közben könnyeivel küszködve otthagyott minket.

Akár sajnálhatnám is, de nem teszem. Elmegyünk a lakásukhoz. Hátha ott jobban van kedvük megvitatni az élet nagy dolgait.
Ha már vasárnapra esett a választás, Semjén sem maradhat ki.

A túra alatt zenélni, beszélgetni, fogunk.

Természetesen sárgában leszünk.
Mivel a táv 9 km, így természetesen bármilyen járművel is teljesíthető. Bárhol lehet csatlakozni. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter
Email

Szólj hozzá

Hozzászólás