Ezt (is) magyarázd meg aljas bankár!

Ezt (is) magyarázd meg aljas bankár!

FIGYELEM! Kapcsolódó cikkek a videó után! [good_old_share]

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Kapcsolódó cikkek:Feltétlenül nézd meg-Dr. Damm Andrea a semmis szerződésekről+iratminták!​

Semmisség esetén egy összegben kell visszafizetni a “deviza-hitelek” fennmaradó részeit?

FIGYELEM! A devizahitelesek spekuláció miatt perelhetnék a bankokat+HANGFELVÉTEL!​

Mindeközben a politika részéről megy a szemfényvesztés, a bűnösök és felelősök bújtatása, a hitelesek és nem hitelesek, valamint a lakáscélú, és szabadfelhasználású hitelesek egymás ellen hangolása, csak a lényegről igazi, valóban civil szakemberekkel ne kelljen beszélni. Az egyik fő lényegi probléma: „Bármilyen megoldás vagy út, amely nem néz szembe azzal az egyszerű ténnyel, hogy ezek a szerződések nem hitelszerződések, nem járható!”

 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM