DEVIZAKÁROSULTAK! ELJÖTT AZ ALKALOM!

DEVIZAKÁROSULTAK! ELJÖTT AZ ALKALOM!

DEVIZAKÁROSULTAK! ELJÖTT AZ ALKALOM!

[good_old_share]


Tóth Zsuzsanna (adóskamara) – MILY MEGLEPŐ! C-51/17 IDE VAGY ODA, A KÚRIA SZERINT NINCS ÚJ TEENDŐ A DEVIZAHITELEKKEL!

 

Üzenet egyértelmű: minden marad a régiben, eszük ágában sincs betartani sem a magyar, sem pedig az uniós jogot!Folynak tovább a végrehajtások és a kilakoltatások egészen addig, amíg csak egyetlen banki követelés is marad, vagy ki nem purcanunk végleg.

Hitelesnek számító forrásból hallottuk, hogy a jelenlegi hatalom csak egy dologtól fél: az érdekeiért kiálló TÖMEGTŐL! Hát ha már nem szeret bennünket, akkor legalább féljen tőlünk!

Úgy tudjuk, hogy a tüntető TÖMEG mérete és ereje meggyőzőbb minden jogi érvnél. Nem hagytak más megoldást, pedig sok mindennel próbálkoztunk!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Eljött az alkalom a gatya felkötéséhez! Nem biztos, hogy lesz még egy. Ez most egy nagyon kényes és rövid időszak! Ki vagyunk egymásnak szolgáltatva, minden rajtunk múlik! Ha Te nem jössz el, elveszik az én házamat, ha én nem megyek el, akkor pedig a tiédet!

Ugye Neked sincs fontosabb dolgod vasárnap délután, mint jelenléteddel hozzájárulni a meggyőző erőhöz?!Várjuk és elvárjuk az Adóskamara minden tagját a Jogállamért Egyesület által szervezett tüntetésen a végrehajtások és a kilakoltatások azonnali megállítása, a devizahiteles igazság érvényre jutása és a kártalanítások érdekében!

Találkozzunk Budapesten, a Hősök tere Szépművészeti Múzeum előtti részén, 2018.10.14-én 14 órakor!

EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT! Tóth Zsuzsanna.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM