EZÉRT NEM NYERHETNEK A DEVIZAHITELESEK A BÍRÓSÁGOKON.

EZÉRT NEM NYERHETNEK A DEVIZAHITELESEK A BÍRÓSÁGOKON!


Beszélgetés Dr. Ravasz László jogtanácsossal. Az első részt NYÍLT KORRUPCIÓ A BÍRÓSÁGOKON címmel, IDE KATTINTVA nézheted meg.

 

A pártlistás kinevezés…pártkatonák az élen… Többek között ezért sem halad hazánkban a "deviza"-károsoltak ügye.
Egy hozzászóló véleménye: A bűnscselekmény sorozatot elkövetö banknak álcázott bűnbanda undorító aljasságainak eltusolását folyamatosan elkövető aljas csűrhe (lásd: El-Quria (Kúria szerk.) teljes mértékben hiteltelenné vált az emberek szemében az Alaptörvényt, valamint a Lisszaboni-szerződést semmibe vevö jogalkotásnak mímelt, valójában bűnpártoló tevékenysége miatt.

A "deviza hiteles törvény" mocsokságotokra ez a jogelv azért nem alkalmazható, mert ti, mint a fennt említet gittegylet tagjai nagyon is tudtátok, hogy mit kellene tennetek, ehelyett egyoldalúan az átvert és megtévesztett adósok perbeni helyzetét lehetetlenítettétek el "áldásos" valójában sátáni tevékenységeitekkel.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás