LMP: RENDKÍVÜLI ÜLÉS A KILAKOLTATÁSOK ELLEN.

LMP: RENDKÍVÜLI ÜLÉS A KILAKOLTATÁSOK ELLEN.

LMP: RENDKÍVÜLI ÜLÉS A KILAKOLTATÁSOK ELLEN.

[good_old_share]


Nem lehet több tízezer embert az utcára küldeni, módosítani kell bírósági végrehajtásról szóló törvényt…

 

Az LMP új napirendi pontot kezdeményez a rendkívüli ülésen.

 

Ez a pont a "deviza"-károsultakról szól, és a végrehajtások azonnali leállításával kapcsolatos. Hangfelvétel alább!
Rendkívüli ülést kezdeményez a párt, hogy megszüntessék a kilakoltatásokat – mondta Hadházy Ákos, a párt társelnöke. Mint mondta: nem lehet több tízezer embert az utcára küldeni, ezért azt várja, hogy a bírósági végrehajtásról szóló törvényt úgy módosítsák, hogy  végre tényleges megoldást nyújtson. Rámutatott: várják az Európai Bíróság döntését a devizahitelekkel kapcsolatban, mert a Kúria elnöke megígérte, hogy annak a döntésnek a szellemében járnak el, és ha kell, felülvizsgálják a szerződéseket.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM