A BANKBAN – ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

A BANKBAN – ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ.

A BANKBAN – ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

Ti küldtétek…

Judit Bárdos [cn-social-icon]

Voltam ma a gödöllői Erste fiókban, de előtte kiragasztottam a terminál mellé "Ez a bank éveken keresztül tisztességtelen volt ügyfeleivel! Ön is áldozat lehet! Vigyázzon értékeire".

Leültem és vártam a soromra, de közben a mellettem lévő üres székre is kitettem egy ilyen figyelemfelhívó szöveget, amit csak bámult a mellettem ülő… elég közönyösen, unottan.

Kis idő múlva oda jött a vagyonőr és közölte, hogy ezt papírt elviszi, jó? Mondtam nem jó, mert ez az igazság, de van szám is és hangosan elmondtam, ami a papíron volt olvasható. Ez a bank tisztességtelenül elvett tőlem több mint fél millió forintot.

– Én következtem, kipakoltam a paksamétát és mutattam az ügyintézőnek, miként lehet, hogy két elszámoló levelet kaptunk? Blablabla volt a válasz. Elmondtam, amit tegnap is leírtam a falamon: nem vagyok se közgazdász, se banki szakember, se matematikus, se olyan programom nincs, amivel ki tudnám számolni, ill. ellenőrizni a két kapott elszámolást. Honnan tudjam, hogy a második elszámolás nem hibás-e?

Elém tolta az MNB képletét.

Megjegyeztem, hogy most van időm számolni, kértem az ügyintézőt, hogy akkor a képlet alapján tegyük meg. Válasz: ő sem matematikus.

Kértem, hogy akkor adja oda azt a programot, ami alapján ők számoltak. Ekkor adtam át a panaszomat, amiről jegyzőkönyv is készült, ami jegyzőkönyvbe beírtam, hogy az ügyintéző a részletes elszámolás alapján nem tudja nekem megmutatni, hol hibáztak.

A fiókvezetőt is kértem, időpontot fogok vele egyeztetni és még jobban felvértezve – remélhetőleg többed magammal – újra meglátogatom a jövő héten a drága erste bankot. Mikor kijöttem, már nem volt a kirakatüvegen a felhívásom, viszont akik a terminálnál várakoztak, azoknak osztogattam.

Ennyi volt mára, pénteken 29-én pedig Kossuth tér!!! Mindenkinek sok sikert! – Judit Bárdos

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM