A BANKBAN – ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

A BANKBAN – ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

Ti küldtétek…

Judit Bárdos 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Voltam ma a gödöllői Erste fiókban, de előtte kiragasztottam a terminál mellé "Ez a bank éveken keresztül tisztességtelen volt ügyfeleivel! Ön is áldozat lehet! Vigyázzon értékeire".

Leültem és vártam a soromra, de közben a mellettem lévő üres székre is kitettem egy ilyen figyelemfelhívó szöveget, amit csak bámult a mellettem ülő… elég közönyösen, unottan.

Kis idő múlva oda jött a vagyonőr és közölte, hogy ezt papírt elviszi, jó? Mondtam nem jó, mert ez az igazság, de van szám is és hangosan elmondtam, ami a papíron volt olvasható. Ez a bank tisztességtelenül elvett tőlem több mint fél millió forintot.

– Én következtem, kipakoltam a paksamétát és mutattam az ügyintézőnek, miként lehet, hogy két elszámoló levelet kaptunk? Blablabla volt a válasz. Elmondtam, amit tegnap is leírtam a falamon: nem vagyok se közgazdász, se banki szakember, se matematikus, se olyan programom nincs, amivel ki tudnám számolni, ill. ellenőrizni a két kapott elszámolást. Honnan tudjam, hogy a második elszámolás nem hibás-e?

Elém tolta az MNB képletét.

Megjegyeztem, hogy most van időm számolni, kértem az ügyintézőt, hogy akkor a képlet alapján tegyük meg. Válasz: ő sem matematikus.

Kértem, hogy akkor adja oda azt a programot, ami alapján ők számoltak. Ekkor adtam át a panaszomat, amiről jegyzőkönyv is készült, ami jegyzőkönyvbe beírtam, hogy az ügyintéző a részletes elszámolás alapján nem tudja nekem megmutatni, hol hibáztak.

A fiókvezetőt is kértem, időpontot fogok vele egyeztetni és még jobban felvértezve – remélhetőleg többed magammal – újra meglátogatom a jövő héten a drága erste bankot. Mikor kijöttem, már nem volt a kirakatüvegen a felhívásom, viszont akik a terminálnál várakoztak, azoknak osztogattam.

Ennyi volt mára, pénteken 29-én pedig Kossuth tér!!! Mindenkinek sok sikert! – Judit Bárdos

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás