LE KELL LOHASZTANI A DEVIZAKÁROSULTAK REMÉNYEIT!

LE KELL LOHASZTANI A DEVIZAKÁROSULTAK REMÉNYEIT!

LE KELL LOHASZTANI A DEVIZAKÁROSULTAK REMÉNYEIT!

[good_old_share]


OSZD MEG, ADD TOVÁBB!! Feltétlenül olvasd végig!

 

Ezermilliárd forintról van szó, ezért érthető, ha valakik úgy fogalmaznak, hogy "le kell lohasztani a devizahitelesek reményeit"…(Igazából ezt szeretnék elérni. szerk.)

 

Szélmalomharcot vívnak a devizahitelesek ?? Teszi fel a kérdést a Pénzcentrum. (nem valószínű, csak a bankok ezt akarják sugallni! szerk.)Hiába hozott az Európai Bíróság a devizahiteleseknek kedvező döntést, aligha lenne esélyük az újabb perek megnyerésére. A Fővárosi Ítélőtábla tanácselnöke szerint ezrét nem érdemes megindítani a költséges pereket – derül ki a HVG birtokába jutott levélből.

Az Európai Unió Bírósága ítélete alapján a bankok kötelesek átfogó tájékoztatást nyújtani az ügyfeleiknek, illetve a bíróságok vizsgálhatják az árfolyamkockázatok tisztességét. (hivatalból vizsgálniuk kell szerk. nagyon nem mindegy!)

Arra azonban nem adott támpontot a döntés, hogy mi felel meg tisztességes tájékoztatásnak, így az minden ügyben bírói mérlegelés kérdése.

Czukorné Farsangi Judit, a Fővárosi Ítélőtábla tanácselnöke levelében azt írja, hogy le kell lohasztani a devizahitelesek reményeit, megspórolva ezzel számukra a költséges pereket. Az Adóskamara ennek ellenére a végrehajtások azonnali felfüggesztését követeli a kormánytól, a Kúriától pedig az eddigi ítéletek hatályon kívül helyezését.

A magyar devizahitelesek által a bankoknak kifizetett összeg becslések szerint ezermilliárd forintban mérhető.

loading...Fontos ezen a mondaton kissé elgondolkodni: hogy mi felel meg tisztességes tájékoztatásnak, az minden ügyben bírói mérlegelés kérdése..

Te a "hitel" (SWAP ügylet) megkötésekor tudtad azt, hogy egy vegyes határidős befektetési ügylet képezi majd a hiteled alapját? ?

Tájékoztatott a bank arról, hogy ennek a szerződésnek hatalmas a kockázata? ? (Igazolhatóan pont az ellenkezőjét állították!!!!)

Tudatta veled a bankod azt, hogy ezeket a kockázatokat az évek során miként tudod majd csökkenten/kezelnii? ?

Egyáltalán tudtad te azt, hogy a szerződés aláírásával egy szerencsejátékban veszel részt, amelynek tétje az ingatlanod? MERT EZ A VALÓSÁG! És, hogy valóban befektetési ügylet képezte ezt az alapot, az oldal alján látható videóból egyértelműen kiderül! MI NEM VILÁGOS MÉG A MAGYAR BÍRÁKNAK?????  Meggig akarják még húzni az időt??

loading…


A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ez pedig a hiteles tájékoztatás (devizahitel kockázatok nélkül a cikk tovább folytatódik!)

Nem nehéz megjósolni, hogy ezek után a "deviza"-károsultak arra számíthatnak majd, hogy szinte az összes média el akarja  venni attól a kedvüket, hogy a jogállamban a jogaikat érvényesítsék!…inkább szépen költözzenek ki családjukkal az utcára…ja, bocsi… már oda se!

 

FONTOS! Ha a Bíróság egy kicsit is komolyan veszi a munkáját / hivatását, akkor az Európai Bíróság ítéletének megfelelően a 51/17 ítéletét alkalmazva – ahogy Dr. Székely Edit Hajnalka is leírta:"..a Bíróság kifejtette, hogy a nemzeti igazgatási szerveknek és a tagállami bíráknak kötelességük, hogy hatáskörükben teljes mértékben alkalmazzák az uniós jogot, és védelmezzék az állampolgárokat e jog alapján megillető jogokat..".

loading…


Ebben az esetben hivatalból figyelembe kell venniük azokat a bizonyítékokat is, melyeket itt az oldalon megtalálhatsz (Bankszövetség „nem kell félni a devizaalapú konstrukcióktól” című közleménye, valamint Kovács Levente vallomása, amelyben egyértelműen kimondja, hogy SWAP, (deviza határidős ügyletek) húzodtak meg a szerződések hátterében. NINCS MIRŐL BESZÉLNI, MINDEN VILÁGOS! Reméljük, hogy ezek után a bíráknak is az lesz!!! OSZD MEG A CIKKET MINDENHOL!!!A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...