LE KELL LOHASZTANI A DEVIZAKÁROSULTAK REMÉNYEIT!

LE KELL LOHASZTANI A DEVIZAKÁROSULTAK REMÉNYEIT!

LE KELL LOHASZTANI A DEVIZAKÁROSULTAK REMÉNYEIT!

[good_old_share]


OSZD MEG, ADD TOVÁBB!! Feltétlenül olvasd végig!

 

Ezermilliárd forintról van szó, ezért érthető, ha valakik úgy fogalmaznak, hogy "le kell lohasztani a devizahitelesek reményeit"…(Igazából ezt szeretnék elérni. szerk.)

 

Szélmalomharcot vívnak a devizahitelesek ?? Teszi fel a kérdést a Pénzcentrum. (nem valószínű, csak a bankok ezt akarják sugallni! szerk.)Hiába hozott az Európai Bíróság a devizahiteleseknek kedvező döntést, aligha lenne esélyük az újabb perek megnyerésére. A Fővárosi Ítélőtábla tanácselnöke szerint ezrét nem érdemes megindítani a költséges pereket – derül ki a HVG birtokába jutott levélből.

Az Európai Unió Bírósága ítélete alapján a bankok kötelesek átfogó tájékoztatást nyújtani az ügyfeleiknek, illetve a bíróságok vizsgálhatják az árfolyamkockázatok tisztességét. (hivatalból vizsgálniuk kell szerk. nagyon nem mindegy!)

Arra azonban nem adott támpontot a döntés, hogy mi felel meg tisztességes tájékoztatásnak, így az minden ügyben bírói mérlegelés kérdése.

Czukorné Farsangi Judit, a Fővárosi Ítélőtábla tanácselnöke levelében azt írja, hogy le kell lohasztani a devizahitelesek reményeit, megspórolva ezzel számukra a költséges pereket. Az Adóskamara ennek ellenére a végrehajtások azonnali felfüggesztését követeli a kormánytól, a Kúriától pedig az eddigi ítéletek hatályon kívül helyezését.

A magyar devizahitelesek által a bankoknak kifizetett összeg becslések szerint ezermilliárd forintban mérhető.Fontos ezen a mondaton kissé elgondolkodni: hogy mi felel meg tisztességes tájékoztatásnak, az minden ügyben bírói mérlegelés kérdése..

Te a "hitel" (SWAP ügylet) megkötésekor tudtad azt, hogy egy vegyes határidős befektetési ügylet képezi majd a hiteled alapját? ?

Tájékoztatott a bank arról, hogy ennek a szerződésnek hatalmas a kockázata? ? (Igazolhatóan pont az ellenkezőjét állították!!!!)

Tudatta veled a bankod azt, hogy ezeket a kockázatokat az évek során miként tudod majd csökkenten/kezelnii? ?

Egyáltalán tudtad te azt, hogy a szerződés aláírásával egy szerencsejátékban veszel részt, amelynek tétje az ingatlanod? MERT EZ A VALÓSÁG! És, hogy valóban befektetési ügylet képezte ezt az alapot, az oldal alján látható videóból egyértelműen kiderül! MI NEM VILÁGOS MÉG A MAGYAR BÍRÁKNAK?????  Meggig akarják még húzni az időt??

loading…


A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ez pedig a hiteles tájékoztatás (devizahitel kockázatok nélkül a cikk tovább folytatódik!)

Nem nehéz megjósolni, hogy ezek után a "deviza"-károsultak arra számíthatnak majd, hogy szinte az összes média el akarja  venni attól a kedvüket, hogy a jogállamban a jogaikat érvényesítsék!…inkább szépen költözzenek ki családjukkal az utcára…ja, bocsi… már oda se!

 

FONTOS! Ha a Bíróság egy kicsit is komolyan veszi a munkáját / hivatását, akkor az Európai Bíróság ítéletének megfelelően a 51/17 ítéletét alkalmazva – ahogy Dr. Székely Edit Hajnalka is leírta:"..a Bíróság kifejtette, hogy a nemzeti igazgatási szerveknek és a tagállami bíráknak kötelességük, hogy hatáskörükben teljes mértékben alkalmazzák az uniós jogot, és védelmezzék az állampolgárokat e jog alapján megillető jogokat..".

loading…


Ebben az esetben hivatalból figyelembe kell venniük azokat a bizonyítékokat is, melyeket itt az oldalon megtalálhatsz (Bankszövetség „nem kell félni a devizaalapú konstrukcióktól” című közleménye, valamint Kovács Levente vallomása, amelyben egyértelműen kimondja, hogy SWAP, (deviza határidős ügyletek) húzodtak meg a szerződések hátterében. NINCS MIRŐL BESZÉLNI, MINDEN VILÁGOS! Reméljük, hogy ezek után a bíráknak is az lesz!!! OSZD MEG A CIKKET MINDENHOL!!!A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM