Ez csak bábkormány…egy Facebook bejegyzés

loading...

Egy Facebook bejegyzés: "A hitelekkel kapcsolatban felmerültek bennem gondolatok kérdések, mivel a miniszterelnök kijelentette nagy nyilvánosság előtt hogy a bankok becsapták az embereket.
 

Erre ugye nem lett általános felhördülés a bankok részéről, hogy a miniszterelnök ezzel hitelrontást követett el és hogy kérnék hogy vonja vissza a kijelentését mert ez a nemzetgazdaságra, a pénzügyekre súlyos hatással lesz.
De: nem történt reagálás a hitelkárosultak részéről sem. Mintha semmi nem történt volna. Mindenki mindent tudomásul vesz.
Viszont a kérdéseim: elgondolkodtak-e az emberek hogy Magyarország alkotmányos válságban van? Van egy miniszterelnök és kormánya, akik jól tudják, hogy a nemzetgazdaságot spekulánsok aljas módszerekkel a padlóra küldték, ami ugye nemzetbiztonsági kockázat maximálisan, és a miniszterelnök hallgat. Tudja hogy több ezren lettek öngyilkosok, többszázezren elmenekültek az országból, többszázezren tönkrementek az élet minden terén, és hagyja, mi több támogatja ezt a bűncselekmény-sorozatot. Támogatja a népirtást Magyarország miniszterelnökeként.
És közben a magyar emberek pénzén a TEK-kel őrizteti magát és családját.

Nos, vajon mit ír ilyen esetben elő az alkotmány? Ki köteles olyan helyzetben intézkedni, amikor a miniszterelnök megtagadja funkcióját? Sőt hozzájárul tudatosan a további negatív következmények bekövetkezéséhez.
Miniszterelnök-e a miniszterelnök ilyen esetben a polgári demokrácia szabályai szerint?
Illegális-e a kormány, ha polgári demokráciában pénzügyi módszerek alkalmazásával elkövetett népirtáshoz asszisztál?
Kinek a miniszterelnöke a magyarországi miniszterelnök, ha a holokauszt dolgokra több milliárdot ad a magyar emberek pénzéből, magát a magyar emberek pénzén védeti, kormányának tagjait a magyar emberek pénzéből fizeti a magyarok ellen.
Jogosan működik-e a parlament, az országgyűlés jelenleg? Illegitim vagy legitim helyzet van-e jelenleg ebben a helyzetben?

Mit ír ilyen esetben a törvény és egyebek? Ha a miniszterelnök és kormánya megtagadja azt, amivel megbízták, és ami elemi és legfontosabb kötelessége: a lakosság védelme és a nemzetgazdaság helyreállítása, és ez a súlyos mulasztás súlyos nemzetbiztonsági kockázat.
Amennyiben ő nem tett feljelentést, bűncselekményt követett el, hiszen a devizahiteles csalásoknál több pénzügyi szakember megállapította a csalás és az okirat-hamisítások tényét.
Hol vannak az ügyészek? Hol a Szervezett Bűnözés elleni Osztály és a gazdasági rendőrség?
Miért nem vizsgálják ki a főkapitányok és kapitányok, hogy beosztottjaik életére és munkájára milyen negatív hatásokkal járt ez a hitelcsalás sorozat és miért nem szólalnak meg?
Hol vannak a jogászok? Az ügyvédek? A jogvédők? Mert ugye ők is a magyar emberek pénzéből élnek.

És hol vagy Te "kedves" magyar nép?

Elnézed, hogy fiaid, lányaid eltakarodnak, elmenekülnek országodból? Hogy magaddal együtt lelkinyomorékká teszed őket magaddal együtt? Veszni hagyod az örökséged, hagyod magad tönkretenni, megalázni, lebirkázni?
Örülsz, hogy valószínűleg nem lesznek unokáid és gyalázatos öregségedben kevés kivétellel vagy egyedül magányosan pusztulsz el vagy kutya módjára egy öregek otthonában-ha lesz még ilyen. Embernek érzed még magad? És hol vagytok ti állítólagos nemzeti oldalon álló magyarok? Hisz köztetek is sok a hiteles, aki kilakoltatás előtt áll. Szeptembertől elkezdődtek a népfőiskolák és az előadások újra. Ilyen-olyan király főiskolák, Papp Gábor, Szántai, stb. Biztosak vagytok benne, hogy még mindig ennek van az ideje? Nem vagytok egy kicsit nagyon tévedésben? Mese-mese-meskete. Meg a strucc feje a homokban.
Emberek! Azért mert a szemeteket becsukjátok, az még nem azt jelenti, hogy sötét van!!

De sajnos nagyon sötét van…..

Volt egyszer egy ország…… Ma már nincs…. csak egy idegenek gyarmata, ahol a külső-és belső árulás dicsőségnek számít.

" És ha az emberek nem állnak ki az alapvető Isten-és életigazságok mellett, akkor úgy megnehezedik az emberek élete, hogy ember embernek farkasa lesz és nem lesz többé felebarát."

Kapcsolódó cikkek:


„Deviza-hitelek” ??? Miről beszélünk? Dr. Damm Andrea bankjogász a bankárok mantráival szemben​

A Nem adom a házamat Mozgalom levele​

Hágába a Felelősökkel​

Email

Szólj hozzá

Hozzászólás