ÉN IS VELETEK LESZEK! ÁPRILIS 11!

ÉN IS VELETEK LESZEK! ÁPRILIS 11!
loading...

ÉN IS VELETEK LESZEK! ÁPRILIS 11!

[good_old_share]

Menyhért Péter: Én is ott leszek előadások, fórumok formájában! Igyekszem mindenkinek minden kérdésére, aggályára választ adni.

 

Kerékgyártó Katalin: Van ez az esemény, amin részt lehet venni és lehet nem részt venni. Egyet nem lehet szétzilálni, megosztani.

Ha többet nem is, ennyit tanultunk az elmúlt évekből, hogy a mostani hatalomnak is ez a kedvenc fegyvere és mi nagyon tanulékonyak vagyunk. Ráadásul a hatalom is pont azok ellen használja, mint mi, saját magunk ellen..

Amíg a hatalomnak önös érdeke fűződik ehhez, addig mi egyszerűen hülyék vagyunk, vagy lehet, hogy azoknak, akik megosztanak minket, szintén megvan az önös érdekük, de mi újra bedőlünk nekik, tehát hülyék vagyunk. Nem érdekel!! Ez az utolsó próbálkozás, hogy összerántsuk a sok szerencsétlen kifosztottat.

loading...

Egy nagy tüntetést akartunk, sok emberrel? Tessék, itt van.

 

Mindenhonnan hazaküldtek? Tessék, innen nem kell hazamenni, sőt! Legfélelmetesebb a végrehajtás és a kilakoltatás? Tessék, követeld, hogy vége legyen.

Ide azok jöjjenek, akik gondban vannak a bankjukkal, akiknek csípi a szemét a több sebből vérző közjegyzői okirat, aki nem akar 3-szor annyit visszafizetni a banknak, akinek már beszólt a végrehajtó, aki úgy érzi kifosztották, akinek elege van ebből az egész rendszerből, aki vissza akarja kapni emberi életét., akit elenged a „vezetője”, vagyis tud önállóan dönteni.

Aki úgy érzi nem ez a megoldás, hanem inkább várja a kormány segítségét továbbra is, vagy 100%-ig bízik a bíróságban, vagy egyszerűen jól érzi magát úgy, ahogy van, az természetesen ne jöjjön.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Viszont nem vagyok hajlandó olvasni a sok megosztó, okoskodó, megmagyarázó hozzászólást, mert elviszi az egésznek a lényegét. Ha máshogy akarod, csinálj magadnak másikat, de ne itt szónokolj!

Akik ismernek, azok tudják, hogy békeszerető vagyok és kerülöm a vitákat. Itt sem fogok veszekedni senkivel, egyszerűen törlöm a fentiek miatt. Lehet nyugodtan elkezdeni utálni ezért, nem érdekel. Higgyétek el, nekem sokkal fontosabb az, hogy újra ÉLHESSEK veletek együtt

Ha nem tetszik egy cipő, bemész a boltba és kioktatod a boltvezetőt, hogy miért árul nem neked tetsző lábbelit? Na, ugye, hogy nem. Ha nem tetszik, nem mész be és nem veszed meg. Tedd ezt most is. Ne gyere és ne szólj be! Halkan megjegyzem, egy cipő nélkül valahogy el lehet éldegélni, de kifosztottan, otthon nélkül nehezebb lesz!

Viszont gyere és ötletelj, segíts megvalósítani az ötleteket és hozz magaddal minden érintettet, ha úgy gondolod meg kell tenned magadért, gyermekedért. Civilek, deviza károsultak szervezik ezt az eseményt, pont olyanok, amilyen TE vagy!!

Ha nem lesz sok ember az nem a szervezők hibája, mert ők ott lesznek, a gond valós a megoldás pedig adja magát.

Utolsó esély egy igazán nagy tömeg! Csak veled együtt leszünk sokan! TE döntesz!

ÁPRILIS 11. NYUGATI TÉR 11:00-tól! Addig is hívjatok meg mindenkit, LEGYÜNK SOKAN, NAGYON SOKAN!! Oszd meg ezt a cikket!

Read previous post:
ÁPRILIS 11 NYUGATI TÉR-"DEVIZA"-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA.
ÁPRILIS 11 NYUGATI TÉR-“DEVIZA”-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA

ÁPRILIS 11 NYUGATI TÉR-"DEVIZA"-KÁROSULTAK DEMONDSTRÁCIÓJA [good_old_share] A napokban közöltük a hírt, hogy a „deviza”- károsultak részéről a Radikális Bankellenes Csoport...

A STRASBOURGI BÍRÓSÁG BEFOGADTA A DEVIZAHITELESEK BEADVÁNYAIT.
A STRASBOURGI BÍRÓSÁG BEFOGADTA A DEVIZAHITELESEK BEADVÁNYAIT

A STRASBOURGI BÍRÓSÁG BEFOGADTA A DEVIZAHITELESEK BEADVÁNYAIT [good_old_share] A Strasbourgi bíróság befogadta a devizahitelesek beadványait (második kör). A PITEE közleménye....

Close