ÁPRILIS 11 NYUGATI TÉR-“DEVIZA”-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA

ÁPRILIS 11 NYUGATI TÉR-"DEVIZA"-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓJA.

ÁPRILIS 11 NYUGATI TÉR-"DEVIZA"-KÁROSULTAK DEMONDSTRÁCIÓJA

[good_old_share]

A napokban közöltük a hírt, hogy a „deviza”- károsultak részéről a Radikális Bankellenes Csoport tüntetést szervez a devizakárosultaknak.

 

Nagyon sokan várták már ezt az alkalmat, ez abból is látszik, hogy rengeteg megosztást kapott a cikk, illetve sokan hozzá is szóltak. Örömmel látjuk, hogy csak ez a hír több mint százezer károsultat ért el.Most itt az alkalom, hogy az emberek kiálljanak magukért, a családjukért és egymásért.

Itt a lehetőség, hogy a tömeg az összefogással megmutassa erejét, és rákényszerítse a politikát arra, hogy végre tisztességesen megoldja a „deviza”- károsultak problémáját.

Ne feledd: ÁPRILIS 11 NYUGATI TÉR 11 órától.

 

Gyere el, és hozd el a családodat is, mert csak összefogva, közösen érhetjük el a célunkat!

Ugye ott leszel?

És ugye szólsz másoknak is!

Kezd el most!

Szólj másoknak is és terjeszd mindenhogy!

TUDOD, ÁPRILIS 11. 11 ÓRA, NYUGATI TÉR!

OTT TALÁLKOZUNK!

A szervezők néhány rövid üzenetet is küldtek:

 

►Gondold meg! Elérjük, hogy a végrehajtások és a kilakoltatások megállnak.

Ezzel a bankok kezéből kiesik az adu ász.

A feltételeket ezután TE diktálod.

Megéri sokan lenni?!

►A "csoportvezetőd" visszaszerzi a végrehajtott és jogtalanul ellopott vagyonodat?! Ugye, hogy nem!

Akkor ne várj a beleegyezésére! Neked kell döntened! Ez a lehetőség meg kell, hogy érjen néhány napot. Gondolkozz!

[good_old_share]

ÁPRILIS 11. NYUGATI TÉR

►Messze van Budapest, nincs pénzed? Valahol megértem. Az a kérdés, hogy a végrehajtó is megérti majd?

ÁPRILIS 11. NYUGATI TÉR

►Vannak állataid és ezért nem akarsz eljönni?!

Nekünk is van, több is. A feleségemmel együtt mégis ott leszünk, mert megoldjuk.

Neked is szervezzük a programokat, nincs más dolgot, csak légy ott!

ÁPRILIS 11. NYUGATI TÉR

Mert a tömegnek ereje van! És a nyilvánosságnak!

Facebook ESEMÉNYOLDAL: https://www.facebook.com/events/205925953119935/

NCK Szolgálati közlemény: Mi, (az NCK szerkesztősége) a nyilvánosság erejével nagyon szívesen segítünk minden olyan "devizás" megmozdulást, amely előbbre viheti a közös ügyünket. Eddig is ezt tettük, ezután is meg fogjuk tenni. De szeretnénk már végre látni, hogy a "devizás" érdekvédő szervezetek összefognak, és egy adott időpontban egy emberként hatalmas tömeget képezve (nem egymástól elkülönülve) kivonulnak az utcára.

Ígérjük: ha az összefogás megtörténik, és időben megkapjuk az ezzel kapcsolatos tájékoztatást, akkor több százezer "deviza"- károsultat értesítünk a demonstrációról. (ez elsősorban az érdekvédő szervezetek vezetőinek szól! Tessék minket keresni, és segítünk!)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Sajnos most is akadnak olyan károsult társaink, akik a kifogásokat keresik (pl. túl messze van Budapest,,,ki fogja gondozni az otthon maradt állatokat…stb.

Erre az egyik szervező válasza: Katalin Kerékgyártó

Vidéki nagyvárosban annak kéne szervezni, aki ott lakik. Nem szervezünk többet! Most vagy soha…nincs már idő szervezgetni. Most kell eljönni egyszer és utoljára. Addig nem megyünk haza, amíg nem teljesítik a legfontosabb követelést. Nincs több tüntetésre szükség, ha ITT és MOST meglesz a TÖMEG.

Addig is hívjatok meg mindenkit, LEGYÜNK SOKAN, NAGYON SOKAN!! Oszd meg ezt a cikket! Kerékgyártó László – Radikális Bankellenes Csoport

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM