ÉN HOGY PERELEM A BANKOT? EZEKRE FIGYELJETEK!

ÉN HOGY PERELEM A BANKOT? EZEKRE FIGYELJETEK!

ÉN HOGY PERELEM A BANKOT? EZEKRE FIGYELJETEK!

[good_old_share]

Ti küldtétek…


Tisztelt Civilkontroll!
Elmondom, hogy perlem a bankot.

Négy ügyvéd készített periratot, ebből három a kukában végezte. Köztük volt országos hírű, magasra értékelt jogász is.

Végül magam készítettem el a periratot, és az elszámolást is. Jó döntés volt, mert a bank jogásza megválaszolta, és ebből lehetett tanulni, milyen érvekkel jön elő.

Most négy tárgyalás után ott tartunk, hogy újra kell mindent írni, de ez így jó, mert telik az idő a luxemburgi döntésig. Másrészt a bank java puskaporát már ellőtte, és magas labdáit sorra le tudjuk csapni.

Vigyázzatok, mert a PP tv. 164 § szerint mindent támadni kell, amit a bank ír, mert, ha nem a bank érve lesz elfogadva.

Vigyázzatok, mert a bank jogásza ezt ki is használja, és olyanokat is beír, amit nem találsz a szerződésedben, a bíró meg nem nyálazza végig, ezt neked kell, ha nem akarsz bukni. Nekem beírta, hogy kifejezetten az én érdekemben, a kérésemre stb… Beírta, hogy benne van a szerződésben, hogy az árfolyam emelkedésnek és a kamatemelkedésnek nincs felső határa, ugyanakkor az van benne, hogy csökkenhet.
Vigyázzatok, mert a bank jogásza azt is állítja, hogy a szerződés több okiratból is állhat – ebben igaza van – de a Kockázatfeltárón nem volt rajta se az adós neve, se a bank aláírása, így az nem okirat. Nem szerepel a szerződés mellékleteként, és nincs rajta, hogy a szerződés része.

Ugyanez van az értesítő levelekkel, köztük az elszámoló levéllel. Azokban foglaltak érvénytelen, mert te nm értesz velük egyet és nem fogadod el.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Vigyázzatok, mert az ügyvédek is saját zsebre dolgoznak. Nem nézik át tüzetesen a szerződéseket, nem válaszolják meg rendesen a banki irományokat, és a végén ti lesztek a hunyók.

loading…


Azt javaslom vagy tanuljátok meg a jogszabályokat, vagy tartsatok magatok mellett egy megbízható jogban és matekban jártas embert, mivel kevés jogásznak van elég ideje és megfelelő matematikai felkészültsége a kölcsönötök számvitelei lekövetéséhez. Ez a jelenlegi magyar adós helyzet. Laci.

Ha te is megosztanád a történeted, amely felkerülhet a "Ti küldtétek rovatba", akkor olvasd el ezt a felhívást: FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM