ELSZÁMOLÁSI PANASZMINTA

ELSZÁMOLÁSI PANASZMINTA.

ELSZÁMOLÁSI PANASZMINTA

Figyelem! A panaszminta, és a hozzá tartozó leírás a Devizahitelesek Mentőöve Facebook oldaláról származik! [cn-social-icon]

Devizahitelesek Mentőöve –

Már sok védencünk, illetve az oldalunkat látogató kérte, hogy készítsük el a panaszlevél mintát.
Most közzétesszük azt, de ez nem pótolja az elszámolások egyedi felülvizsgálatát, melyet a szerződésekhez hasonlóan szintén elkészítünk kérésre.
Viszont a tételes kimutatást a forintbefizetésekről mindenkinek kérni kell az elszámolás átvételétől számított 5 napon belül, mivel azt csak éves összesítésben kell a hitelezőknek megküldeniük.Ez a kimutatás most INGYENES, pénzt nem kérhet érte a hitelező.

Bármilyen további kérdésetek van, forduljatok hozzánk továbbra is bizalommal, hiszen épp Értetek vizsgáztunk le az elszámoláshoz tartozó törvénycsomagból is.

Zomborszky-Fehér Zsolt
DHM  70/ 428-9688FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM