ELSZÁMOLÁS, VAGY LESZÁMOLÁS KÉSZÜL A „DEVIZA” KÁROSULTAKKAL?

"Elszámolás vagy leszámolás készül a károsultakkal?"

ELSZÁMOLÁS, VAGY LESZÁMOLÁS KÉSZÜL A „DEVIZA” KÁROSULTAKKAL?

 

Elszámolás vagy leszámolás készül a károsultakkal? A kérdés jogos, de attól tartunk, hogy a választ már tudják a „deviza” károsultak.

Tudják azok a családok, akik az elmúlt években elszenvedték az egymás után következő kormányzatok látszólagos tétlenségét, és a politikusok mellett, a szintén az adófizetők pénzén eltartott állami felügyeleti szervek bankok melletti kollaborációját.

Ilyen körülmények között felháborító az a cinizmus, pökhendiség és pofátlan gátlástalanság, amellyel a fidesz aktuális parlamenti magyarázó-embere próbálja megmagyarázni azt, ami egyszerűen nem igaz.

Kedves bankárkormány által átvert „deviza” károsult! Próbáld nyugodtan, és indulatok nélkül végignézni ezt a kis parlamenti színjátékot! A fidesz  aktuális „megmondó embere” egy dologban nem hazudott – ugyanis a kérdést feltevő jobbikosok is megszavazták a bankmentő törvényt!


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM