ELSZÁMOLÁS, VAGY LESZÁMOLÁS KÉSZÜL A „DEVIZA” KÁROSULTAKKAL?

"Elszámolás vagy leszámolás készül a károsultakkal?"

ELSZÁMOLÁS, VAGY LESZÁMOLÁS KÉSZÜL A „DEVIZA” KÁROSULTAKKAL?

 

Elszámolás vagy leszámolás készül a károsultakkal? A kérdés jogos, de attól tartunk, hogy a választ már tudják a „deviza” károsultak.

Tudják azok a családok, akik az elmúlt években elszenvedték az egymás után következő kormányzatok látszólagos tétlenségét, és a politikusok mellett, a szintén az adófizetők pénzén eltartott állami felügyeleti szervek bankok melletti kollaborációját.

Ilyen körülmények között felháborító az a cinizmus, pökhendiség és pofátlan gátlástalanság, amellyel a fidesz aktuális parlamenti magyarázó-embere próbálja megmagyarázni azt, ami egyszerűen nem igaz.

loading...

Kedves bankárkormány által átvert „deviza” károsult! Próbáld nyugodtan, és indulatok nélkül végignézni ezt a kis parlamenti színjátékot! A fidesz  aktuális „megmondó embere” egy dologban nem hazudott – ugyanis a kérdést feltevő jobbikosok is megszavazták a bankmentő törvényt!


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EGYEDI JOGI TANÁCSADÁS - DR.KRISTON ISTVÁN.
EGYEDI JOGI TANÁCSADÁS – DR.KRISTON ISTVÁN

DEVIZAÜGYVÉD ON-LINE EGYEDI JOGI TANÁCSADÁS Email küldök jogi tanácsadásomról tájékoztatót. Email tanácsadás: drkristonugyved@pr.hu Jogi tanácsadás azért szükséges, mert a deviza...

BANKGYALÁZÁS A GOOGLE TÉRKÉPÉN IS.
BANKGYALÁZÁS A GOOGLE TÉRKÉPÉN IS

BANKGYALÁZÁS A GOOGLE TÉRKÉPÉN IS   Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Mi ez, ha nem világhír?  (Természetesen ez csak vicc volt) A...

Close