ÉLETBEN KELL TARTANI A DEVIZAHITELESEKET

ÉLETBEN KELL TARTANI A DEVIZAHITELESEKET


Szép beszéd… Szerinted melyik párt oldja meg a "deviza"-károsultak problémáját? FIGYELEM! SZAVAZZ AZ OLDAL ALJÁN!

Romániában a felvételkori árfolyamon váltották át a „deviza”-hiteleket…mondja Z. Kárpát.

A hazai lélekbátorság messze nem volt ekkora. Mármint az, hogy a parlament itthon nem azon az árfolyamon „forintosított”.

Azt mondja Z. Kárpát: …Önök 256 forintos árfolyamon forintosítottak.

Azt mondja: a különbséget, az elrabolt összeget jóváírták bankárbarátaik számára.

Azt mondja, hogy attól, hogy már nem devizában, hanem forintban tartják nyilván a károsultak tartozását az még hazugság marad.

Egy dolgot felejt el a jóember: a Jobbik is megszavazta a bankmentő törvényt! A jobbik is részese volt ennek a disznóságnak! Ezt sem tudja lemosni magáról, akárcsak azt, hogy a betelepítési kvótával kapcsolatban a szavazóit arra biztatta, hogy menjenek el a népszavazásra, és szavazzanak NEMMEL.

Ez után pedig a Jobbik megpuccsolta az alkotmánymódosítást a parlamentben, így nem foglalták alaptörvénybe Magyarország kötelező betelepítésével kapcsolatos védelmét. Nagy lózung..semmi több! Sajnos a Jobbiknak sem hiszünk. Nincs miért! Egy dolgot biztosan tudunk: jelenleg nincs olyan párt a Magyar parlamentben, amelyre a „deviza”-károsultak százezreinek érdemes szavazni!
Sőt! Ezek közül egyikre sem, mert bármelyikre szavazunk, a hazug rendszert életben tartjuk, és a problémákat tovább mélyítjük!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A tények tudatában ezek után Te melyik pártnak hiszel?
Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE
Szólj hozzá

Hozzászólás