A BANKOK NEM TUDNAK MEGFELELNI AZ ÚJ PP.-NEK!

loading...

A BANKOK NEM TUDNAK MEGFELELNI AZ ÚJ PP.-NEK!


2019 év. deviza ügy és az új Pp.

 

A bankok nem tudnak az új Pp. –nek megfelelni, ezért a bíróságok folyamatosan bírósági meghagyást bocsátanak ki !!!

Az új Pp. nagyon szigorúan tartalmazza a felperesi és alperesi keresetlevél tartalmát, abban minden adatnak szerepelnie kell, vagyis a bizonyítékoknak, a bizonyítási indítványoknak és a tényállításoknak.Az eljárás három részre oszlik, a perindítási, a perfelvételi és az érdemi tárgyalási szakra.

Az első szak a felperes keresetlevelének benyújtásával indul. 
Ha a keresetlevél megfelelő, a bíróság ezt közli az alperessel, és felszólítja, hogy negyvenöt napon belül terjesszen be ellenkeresetet.

loading...

Ha ennek nem tesz eleget, akkor nincs jogvita, a bíróság pedig kibocsájt egy ítélethez hasonló bírósági meghagyást a felperesi kérelemnek megfelelően.

Jelen esetekben erről van szó.
A Bírósági meghagyásokat csatoltam.

Dr. Budaházi János ügyvéd Ügyvédi iroda elérhetősége: 2030 Érd Mályva utca 14. Tel: 06-70-632-3583. Ügyfélfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges. Banki, hitelintézeti egyéb kölcsönnel, lízinggel kapcsolatos keresetek, perek, rendkívüli megegyezések a bankokkal, pénzintézetekkel.A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás