EGYEZSÉGI AJÁNLAT A BANK RÉSZÉRE.

EGYEZSÉGI AJÁNLAT A BANK RÉSZÉRE.

EGYEZSÉGI AJÁNLAT A BANK RÉSZÉRE.

[good_old_share]


Póka László és csapata, a Nem adom a házamat mozgalom folyamatosan küzdenek a „deviza”-károsultak érdekében.

 

Mivel most már „a ház ég”, így elsősorban a kilakoltatások, és végrehajtások azonnali felfüggesztése az elsőszámú követelés.Videó alább.

Közben megtudtuk, hogy az Adóskamara munkájának köszönhetően a parlamentben hamarosan ismét terítékre kerülhet ez a téma. Korábban a FIDESZ-KDNP-nek köszönhetően ezt a törvényjavaslatot NEM VETTÉK tárgysorozatba.

Aki nem hiszi el, az KATTINTSON IDE, és nézze meg a videót.

 

Az Adóskamara részéről ( Stregova Erzsébet ) az alábbi üzenet jutott el hozzánk:

Hétfőn 18-án mégis meglesz a vita a VÉGREHAJTÁSOK FELFÜGGESZTÉSÉRŐL.

Szerdán pedig szavaznak a képviselők, hogy felfüggesztik-e a végrehajtásokat 2019. december 31.

Az ADÓSKAMARA – AZ ÜGY VÉGLEGES RENDEZÉSÉIG KÉRTE A FELFÜGGESZTÉST! A média nem tudósít erről az eseményről, kérlek, osszátok, hogy minél többen tudjanak róla. KÖSZÖNETTEL!

Póka László egyezségi ajánlata:A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM