EGY NAGYON RADIKÁLIS CSOPORT NAGYON RADIKÁLIS CSELEKMÉNYRE KÉSZÜL

EGY NAGYON RADIKÁLIS CSOPORT NAGYON RADIKÁLIS CSELEKMÉNYRE KÉSZÜL.

EGY NAGYON RADIKÁLIS CSOPORT NAGYON RADIKÁLIS CSELEKMÉNYRE KÉSZÜL


[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Videó alább!
 
Sárgapólósok a Kossuth téren. – A kérdéseinktől jobban rettegtek a politikusok, mint a joghurttól.
Az alábbi sorozat egy kis bemelegítés, hamarosan újabb videók lesznek az akcióról.
 
1.    „Egy nagyon radikális csoport nagyon radikális cselekményre készül” – ijesztgette már reggel hét órakor a rendőrség a járókelőket. De Erzsike nénit nem tudták elriasztani.
2.    Plakátok a padokon, amik állítólag nagyon súlyos jogokat sértettek. Pl, hogy rontják az összképet.
3.    L. Simon László telefonja mögé bújt a kérdések elöl
4.    Kónya Péterrel beszélgettünk.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Érdemes visszatérni később a listához, mert a többi videó feldolgozása után Lázárral, Pintérrel való aktusok is láthatók lesznek.
Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM