EGY ESEMÉNYDÚS NAP ÉJSZAKÁJA!

EGY ESEMÉNYDÚS NAP ÉJSZAKÁJA.

EGY ESEMÉNYDÚS NAP ÉJSZAKÁJA!

[cn-social-icon]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

Bevezető – Még mindig hatása alatt vagyok a tegnapi napnak. Úgy gondolom, hogy Wellmann György sem akar velünk többször találkozni. Sem a Kúrián, sem máshol.

Leginkább akkor nem, ha meglátja majd arról a mocsokról készült véleményünket, amit képvisel. Ez a fickó nem más, mint a bankárok sz… kiszolgálója. Ráadásul igyekszik azon, hogy még nálunk is cinikusabb legyen. Nem fog menni neki. Mert mi szívből csináljuk, Ő meg pénzért, hatalomért… – Póka LászlóUhrin Imre – Nem unatkoztunk ma sem!

Reggel a Kúrián kezdtünk ahol már a kezdet kezdetén is kezdeti nehézségeink voltak. Csak 12 főt akartak beengedni, ami valljuk be őszintén nonszensz, ha negyvenen akarunk bemenni.

Kis szóváltás a rendőrökkel, majd Póka László emelt hangon tisztázta velük, hogy ki milyen büdöset sza..ik!

A lényeg nyílt a kapu és bemehettünk negyvenen. Az bíró engedélyezte, hogy álló hallgatóság is lehet a teremben.

Az első tárgyalás, amire bementünk Dr. Damm Andrea képviselte a felperest, a második tárgyaláson Dr. Dantesz Péter képviselt.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A bíró ügyhöz hozzálássa simán elbírt volna egy azonnali felháborodást. (véleményünkről film hamarosan a YouTube Ellenállás oldalán)

Innét a III. kerületi otp fiókba mentünk ahol ügyet intézet harcostársunk Tóth Zsuzsanna. Eddig azt gondoltuk, hogy a pofátlanságnak is van határa, de most beláttuk, hogy nincs.

Itt azt mondanám, hogy az ügyintézés miatti felháborodásunknak hangot nem adva, várakoztunk az ügyféltérben. A fiókvezetőnek nem tetszettünk ezért erélyesen felszólított, hogy távozzunk. Mivel ezt nem tettük, megismerkedhettünk a III. kerületi rendőrökkel.

A szokásos kölcsönös igazoltatás majd a rendőröktől baráti elköszönés, mert várt minket a Teve utca Rendőrpalota.

Átmentünk a Dunán és irány a palota.

Az előtérben semmi különös nem történ, talán csak az, hogy géppisztolyos rendőrök fogadtak.

Ennek ellenére elénekeltük a kifejezetten rendőröknek írt dalunkat.

Ez után már csak a mozgalmi találkozó volt hátra, amit Tóth Zsuzsiéknál tartottunk. – Uhrin Imre [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM