Dr. Marczingós – eredeti állapot helyreállítása.

Dr. Marczingós - eredeti állapot helyreállítása.

Dr. Marczingós – eredeti állapot helyreállítása.

[good_old_share]


Ez most vajon nem csak egy álom lesz?

Friss rövidhír: Elindult a változás? A kúria tényleg elszánja magát?Dr. Marczingós Lászó ügyvédi iroda – 2019. május 23. – A Győri Ítélőtáblán voltam ma, ahol a minapi tanulmányom ismeretében arra kértek fel, dolgozzam ki az eredeti állapot helyreállításának szàmításait.

Nem is merek reménykedni, de ha le akartak volna szokás szerint “mészárolni”, akkor csak nem szàmoltatnak velem órákon keresztül olyan valamit, amit amúgy is hanyagolnak.

Reggel ugyanez ment a Veszprémi Törvényszéken.

Nem adjuk fel, ráteszünk egy lapáttal!

Május 24—-

Mai törvényszéki eset is az eredeti állapot helyreállítása felè mutatott. Kezdek fèlni, mikor derül ki, hogy ez csak egy álom…Dr. Marczingós Lászó ügyvédi iroda

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM