Dr. Marczingós – bemegyek a bank központjába tárgyalni

devizahitel, ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll, Dr. Marczingós - bemegyek a bank központjába tárgyalni

Dr. Marczingós – bemegyek a bank központjába tárgyalni

Tárgyalás a devizahitelekről – NCK: Amikor egy ügyvédnek kell intézkedni a törvényalkotó politikusok helyett…:

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

Az összes Raiffeisen Bank elleni peremben szünetelést kérek, ugyanis bemegyek a bank központjába tárgyalni.

A banki szerződések kapcsán nem látom annak jogi akadályát, hogy a kieső deviza tartalom mögött visszamaradó szerződéses feltételek teljesíthetővé teszik a szerződést.A C-932/19., C-212/20., C-26/13. alapján az MNB árfolyam behelyettesítése kizárt.
A maradék tartalom alapján a szerződések felmondása jogellenes volt – hiszen azt a DH törvények alapján tették – és a végrehajtásokat is meg kell szüntetni a záradékok törlésével.

Az majd egy nagy munka, mi legyen a folyamatos teljesítéssel és a kieső évekkel.

Én minden erőmmel azon vagyok, legyen rendszerváltás áprilisban, és mindazon emberek, akik felelnek a jogállam leépítéséért, kerüljenek felelősségrevonásra. Legyen az bíró, ügyész, ügyvéd, közjegyző, végrehajtó, politikus, bárki.

Egy hozzászóló gondolatai:

Tiszteletem Ügyved Úr felé azért a kitartó és hősies jogi harcért, amit a devizakárosultakért vív!
Nekem, szerencsére, nincs devizahitelem, viszont végtelenül sajnálom azokat, akik belesétaltak ezekbe az átkozott banki-csapdákba!

Nem is értem, hogy a bankoknak hogyan engedhették meg, hogy ilyen embertelen feltételekkel működhessenek!
Amit jelenleg művelnek, minden téren, az szerintem már uzsorazas!
Vagy nem?

Ehhez kellett-e kérniük valamikor valamiféle engedelyt? Ha igen, akkor azt ki adta meg? Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM