Dr.Léhmann-Védd az ingatlanod!Bírósági végrehajtók eljárása esetén+iratminták

Dr.Léhmann-Bírósági végrehajtók eljárása esetén+iratminták

Letölthető iratminták az oldal alján!

Folyamatban lévő bírósági végrehajtás esetén a devizában nyilvántartott kölcsönnek adósai részére javaslom az alábbiakat:


Annak a közjegyzőnek címezve, aki a közjegyzői záradékot kiállította, 4 példányban az alábbi végrehajtási záradék törlése iránti kérelmet megfelelő módon kitöltve ajánlott küldeményként juttassák el, majd

ezzel a törlésre irányuló kérelemmel felszerelve az alábbi végrehajtási kifogást tartalmazó iratot megfelelő módon kitöltve négy példányban az adós lakóhelye szerint illetékes bíróságnak címezve, de a végrehajtást elrendelő végrehajtónak megküldve ajánlott küldeményként küldjék el. A végrehajtási kifogást a végrehajtónak bármely intézkedése kézhezvételétől számított 15 napon belül tehetik meg, és az egyik példányra 5.000.-Ft. okmánybélyeget ragasszanak rá. A végrehajtási kifogásban a végrehajtás felfüggesztését is kérik.

—————————-

A közjegyzőtől kért törlési kérelem elutasítása esetén az ezt tartalmazó közjegyzői irat kézhezvételétől számított 15 napon belül fellebbezéssel éljenek ahhoz a Törvényszékhez, melynek területén a Közjegyző tevékenykedik, és a négy példányban Közjegyzőnek megküldött, de Törvényszéknek címzett irat egyik példányára 10.000.-Ft. okmánybélyeget ragasszanak rá.

—————————


Amennyiben a törlés megtörtént, küldjék meg az erről szóló határozatot a végrehajtónak a végrehajtás megszüntetése végett.

Természetesen a mellékletben is küldöm az iratokat, onnan látom célszerűnek kimásolni azzal, hogy azt mindenki szabadon használja, de senki ennek használatával kapcsolatosan jövedelemre ne tegyen szert.

 

Léhmann György

végrehajtás – végrehajtási kifogás doc

végrehajtási záradék törlése

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM