Dr.Léhmann-Védd az ingatlanod!Bírósági végrehajtók eljárása esetén+iratminták

Dr.Léhmann-Bírósági végrehajtók eljárása esetén+iratminták

Letölthető iratminták az oldal alján!

Folyamatban lévő bírósági végrehajtás esetén a devizában nyilvántartott kölcsönnek adósai részére javaslom az alábbiakat:

loading...


Annak a közjegyzőnek címezve, aki a közjegyzői záradékot kiállította, 4 példányban az alábbi végrehajtási záradék törlése iránti kérelmet megfelelő módon kitöltve ajánlott küldeményként juttassák el, majd

ezzel a törlésre irányuló kérelemmel felszerelve az alábbi végrehajtási kifogást tartalmazó iratot megfelelő módon kitöltve négy példányban az adós lakóhelye szerint illetékes bíróságnak címezve, de a végrehajtást elrendelő végrehajtónak megküldve ajánlott küldeményként küldjék el. A végrehajtási kifogást a végrehajtónak bármely intézkedése kézhezvételétől számított 15 napon belül tehetik meg, és az egyik példányra 5.000.-Ft. okmánybélyeget ragasszanak rá. A végrehajtási kifogásban a végrehajtás felfüggesztését is kérik.

—————————-

A közjegyzőtől kért törlési kérelem elutasítása esetén az ezt tartalmazó közjegyzői irat kézhezvételétől számított 15 napon belül fellebbezéssel éljenek ahhoz a Törvényszékhez, melynek területén a Közjegyző tevékenykedik, és a négy példányban Közjegyzőnek megküldött, de Törvényszéknek címzett irat egyik példányára 10.000.-Ft. okmánybélyeget ragasszanak rá.

loading...

—————————


Amennyiben a törlés megtörtént, küldjék meg az erről szóló határozatot a végrehajtónak a végrehajtás megszüntetése végett.

Természetesen a mellékletben is küldöm az iratokat, onnan látom célszerűnek kimásolni azzal, hogy azt mindenki szabadon használja, de senki ennek használatával kapcsolatosan jövedelemre ne tegyen szert.

 

Léhmann György

végrehajtás – végrehajtási kifogás doc

végrehajtási záradék törlése

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A világ legnagyobb bankja bejelentette az összeomlást
A világ legnagyobb bankja bejelentette az összeomlást?

Forrás: beforeitsnews.com A német Deutsche Wirtschafts Nachrichtenszerint a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a világ legnagyobb hatalommal rendelkező pénzintézete bejelentette „az összeomlást”. Tényleg...

NCK-Levél Doubravszky Györgynek, a Pénzügyi Jogok Biztosának
NCK-Levél Doubravszky Györgynek, a Pénzügyi Jogok Biztosának

Tisztelt Doubravszky György! Kérem, hogy levelem ne támadásként értékelje, mert nem annak szánom. Csupán emlékeztetni szeretném kinevezéséből fakadó történelminek mondható...

Close