Kilakoltatások-a veszélyhelyzet után azonnal beindulnának

Kilakoltatások-a veszélyhelyzet után azonnal beindulnának

"Kegyetlenség a kormánytól, hogy ebben a helyzetben utcára tennének embereket. Lehet, hogy a járvány elvileg megszűnt, a gazdaság viszont romokban hever."

Lehet alapja az állításnak?

„Visszatér a kilakoltatás – Az embertelen Orbán-rezsim kegyetlenül utcára rakná az embereket azonnal a veszélyhelyzet után”

Kiakadt DK a kilakoltatások miatt: szerintük az “embertelen Orbán-rezsim” “kegyetlenül utcára tenné az embereket”

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány nem akar segíteni az embereken, inkább még mélyebbre taszítja őket – írja közleményében a párt frakcióvezető-helyttese.

„Visszatér a kilakoltatás – Az embertelen Orbán-rezsim kegyetlenül utcára rakná az embereket azonnal a veszélyhelyzet után” címmel adott ki közleményt a DK. Mindezt arra hivatkozásul, hogy a koronavírus-járvány miatt július elején lejárt a kilakoltatási moratórium, ezért ismét családok kerülhetnek utcára. A helyzet pedig a válsághelyzet miatt egyre többeket érint.

A Demokratikus Koalíció szerint kegyetlenség a kormánytól, hogy ebben a helyzetben utcára tennének embereket. Lehet, hogy a járvány elvileg megszűnt, a gazdaság viszont romokban hever. Rengetegen maradtak állás nélkül, családok vannak kilátástalan helyzetben, ez pedig nem fog magától megoldódni – hívja fel a figyelmet Arató Gergely.

loading...

A kormány azonban a járvány ideje alatt bebizonyította, nem akar segíteni az embereken, inkább még mélyebbre taszítja őket – zárja sorait a DK frakcióvezető-helyettese. Forrás

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Pénzügyi követelés elévülése jogilag hogyan is nézz ki? Itt a válasz!
Pénzügyi követelés elévülése jogilag hogyan is nézz ki? Itt a válasz!

Pénzügyi követelés elévülése jogilag hogyan is nézz ki? Itt a válasz! Sokan megkerestek azzal a kérdéssel, hogy a pénzügyi követelés...

Mit kellene elérniük a devizakárosultaknak a fizetési moratórium időszaka alatt ?
Mit kellene elérniük a devizakárosultaknak a fizetési moratórium időszaka alatt ?

Mit kellene elérniük a devizakárosultaknak a fizetési moratórium időszaka alatt ? "...Ezzel megszabadulna a 256 Ft-os szerződéstől és az adósrabszolgaságtól...

Close