Kilakoltatások-a veszélyhelyzet után azonnal beindulnának

Kilakoltatások-a veszélyhelyzet után azonnal beindulnának

"Kegyetlenség a kormánytól, hogy ebben a helyzetben utcára tennének embereket. Lehet, hogy a járvány elvileg megszűnt, a gazdaság viszont romokban hever."

Lehet alapja az állításnak?

„Visszatér a kilakoltatás – Az embertelen Orbán-rezsim kegyetlenül utcára rakná az embereket azonnal a veszélyhelyzet után”

Kiakadt DK a kilakoltatások miatt: szerintük az “embertelen Orbán-rezsim” “kegyetlenül utcára tenné az embereket”

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány nem akar segíteni az embereken, inkább még mélyebbre taszítja őket – írja közleményében a párt frakcióvezető-helyttese.

„Visszatér a kilakoltatás – Az embertelen Orbán-rezsim kegyetlenül utcára rakná az embereket azonnal a veszélyhelyzet után” címmel adott ki közleményt a DK. Mindezt arra hivatkozásul, hogy a koronavírus-járvány miatt július elején lejárt a kilakoltatási moratórium, ezért ismét családok kerülhetnek utcára. A helyzet pedig a válsághelyzet miatt egyre többeket érint.

A Demokratikus Koalíció szerint kegyetlenség a kormánytól, hogy ebben a helyzetben utcára tennének embereket. Lehet, hogy a járvány elvileg megszűnt, a gazdaság viszont romokban hever. Rengetegen maradtak állás nélkül, családok vannak kilátástalan helyzetben, ez pedig nem fog magától megoldódni – hívja fel a figyelmet Arató Gergely.

A kormány azonban a járvány ideje alatt bebizonyította, nem akar segíteni az embereken, inkább még mélyebbre taszítja őket – zárja sorait a DK frakcióvezető-helyettese. Forrás

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM