DR. LÉHMANN – NÉHÁNY ELKESEREDETT ÜZENET

DR. LÉHMANN - NÉHÁNY ELKESEREDETT ÜZENET.

DR. LÉHMANN – NÉHÁNY ELKESEREDETT ÜZENET

[cn-social-icon]

Néhány kedves levelezőmtől érkezett üzenetet teszek közzé.


A forintosítás nem más, mint a CHF hitel olyan lezárása, ahol a hitelfelvevő elismeri az árfolyamveszteségét. 

loading...

Több millió magyar, lengyel, román családban lesznek sajnos még hasonló tragédiák. 

Az MSZP, FIDESZ, stb. pártok tagjainak CHF betétjük van Svájcban, sem ők, sem a jegybankárok és bankárok nem sírnak, ha ehhez hasonló leveleket olvasnak. 100 Ft-os veszteséggel sem lehet már forintosítani az autóhiteleseknek, remélem egyre többen lesznek, akik szándékosan nem fizetik majd hiteleiket. Sajnos ezt már senki sem fogja bírni. 

Az a tény pedig, hogy valaki nem vesz gyógyszereket, mert nem tud, illetve az, hogy egyre több az öngyilkos, a széteső család, az tragédia. 

A KÚRIA döntése, a bankok állami megvétele és a forintosítás helyett ki kellene mondani: a termék hibás, a szerződések mindegyike csalás. Az SNB folyamatosan azt ígérte, megvédi az EURCHF 1.2000-as szintjét….őket nem pereli be egy jó érzésű politikus sem? Az a baj, hogy a magyar családok becsületesen fizetik a csekkeket, mert félnek és ebben a bal- és jobboldali pártok egyaránt felelősek. 

loading...

Miért nem fognak össze pártjaink a magyar lakosság védelmében? Egymást hibáztatni könnyebb, a szavazók pedig majd eljárnak ételosztásra…

Egy másik üzenet:

A bankok annyira nem adtak felvilágosítást, hogy még az aláírás előtt, amikor rákérdeztünk a svájci frank jövőbeli árfolyamára, csak a vállát huzogatta az ügyintéző, és azt mondta, hogy "reménykedjünk, hogy ne emelkedjen", meg "idáig is stabil volt a svájci frank, ezután sem fog sokat változni".

A közjegyző asszonynál a szerződés aláírása előtt pedig, miután elolvastam a szerződést azt kifogásoltam, hogy miért vagyok kézfizető kezesként feltüntetve a szerződésben, amikor én csak jelzálog hiteles vagyok. (ugyanis az én házam lett megterhelve 13MFt összegű hitellel, ma ez 25MFt, hogy a gyerekeim tudjonak vásárolni maguknak egy házikót).
Erre azt mondta a tisztelt közjegyző asszony, hogy " az nem vonatkozik én rám, hagyjam figyelmen kívül ezt a szöveget, mert a bank kérte tőle így hogy "kézfizető kezes"-ként is szerepeljek a szerződésben. És még azt is mondta, hogy a kézfizető kezesség nem terjed ki más vagyonra, bérre, jövedelemre, ez csak a jelzálogba adott házamra szól. – ezzel el lett intézve a magyarázat, és sajnos megtörtént az aláírás.

Ezt a Közjegyző mondta, a törvény hivatalos képviselöje. Hogyan bizonyíthatnám? – sehogyan. A szó elszállt, az írás megmaradt…

Időközben a törlesztörészlet mértéke elérte a 155eFt-ot, a kettejük keresete pedig 180eFt volt. Én munkanélküliként tengődtem, szóval, nehéz kimondani, de éheztünk.
A gyermekeimet felőrölte a kilátástalanság, még a kis unokámat sem tudta kihordani a menyem, idő előtt született és meghalt – ő volt az igazi vesztes ebben a történetben, végül külön mentek és elváltak, így dőlt be a hitel. Tavaszra várjuk.a végrehejtót, utána….

Ez csak a mi történetünk röviden, de minden bedőlt hitel mögött családi, ill. emberi tragédiák lapulnak.
Köszönöm, hogy elmondhattam Önnek!
Az Isten áldja meg!

Újabb üzenet:

Köszönöm ÜGYVÉD ÚR végig sírtam a történetet mert ismerős helyzet. Én sem tudom kiváltani a gyógyszereim azért kórházba szanatóriumba eljutok mert egyelőre ingyen van. 
Nagyon együtt érzek a levélírójával. Magyarországon nem jó magyarnak lenni aki teheti menekűljön!!                      
A forintosító bitangoknak ellen állok az ÖN SEGÍTSÉGÉVEL! JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK ÜGYVÉD ÚRNAK és CSALÁDJÁNAK!       TISZTELETTEL    H…………….F…………………

Újabb: 

Tisztelt Ügyvéd Úr!

Sajnálattal olvastam végig -e megtörtént eseményt,de nagyon bizok az ügyvéd úrba ,hisz nem szeretnék úgy járni mint az előző esemény szereplői ,és itt jegyezném meg ,hogy rokkant fiamnak fóiskolai végzettséggel közgazdászként is külföldre kellett menni dolgozni,  hisz 100-100 önéletrajzot beadva ,mindenütt elutasító szavakattalált.

Így gondolva tudja fizetni a kölcsönét.A tisztelt Miniszter Úr,pedig úgy nyilatkozott  egy fórumon,hogy a FIATALOK KALANDVÁGYBÓL MENNEK KÜLFÖLDRE.,no ez a mi vezetőnk:
                                                                                                                    Üdvözlettel :J……… 
 
                                                                                                                                 Sok sikert és eredményes munkát kívánok

Siófokon 2015. január 26. napján. Léhmann György

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MI LESZ AZ AUTÓHITELESEKKEL?
MI LESZ AZ AUTÓHITELESEKKEL?

MI LESZ AZ AUTÓHITELESEKKEL? Az ATV Start vendége Galcsikné Erdősi Éva szakértő, Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete. A folyamatos kormánykommunikációnak "köszönhetően"...

ELINDULT A DEVIZAHITELES KERESET A STRASBOURGI BÍRÓSÁGHOZ.
ELINDULT A DEVIZAHITELES KERESET A STRASBOURGI BÍRÓSÁGHOZ

ELINDULT A DEVIZAHITELES KERESET A STRASBOURGI BÍRÓSÁGHOZ SAJTÓKÖZLEMÉNY - Pénzügyi Ismeretterjesztő és Érdek-képviseleti Egyesület Elindult az első devizahiteles kereset strasbourgi...

Close