DR. LÉHMANN GYÖRGY ÜZENETE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ

DR. LÉHMANN GYÖRGY ÜZENETE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ.

DR. LÉHMANN GYÖRGY ÜZENETE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ

[good_old_share]

Rövid előszó dr. Léhmann levele elé. A Nemzeti Civil Kontroll 2010-ben a "Céljaink" pontban ezeket a gondolatokat fogalmazta meg:

 

"Több mint húsz éve megindult hazánk újkori gyarmatosítása, melyben az előretolt helyőrségek szerepét többek között a média, a betelepülő bankok, valamint a multinacionális cégek látták el.

loading...

A globális nagytőke a politikusaink túlnyomó többsége és médiafölénye segítségével folyamatosan hazug és hamis ígéreteket és üzeneteket küldött a magyar társadalom felé, melyekkel nagyrészt elhitette, hogy az alapvető nemzeti és erkölcsi értékekkel szemben a pénz és profitközpontú szemlélet általános bevezetése, térnyerése és elfogadtatása az üdvözítő és egyetlen járható út.
A napjainkra kialakult gazdasági és erkölcsi fertőben egyes politikusaink a saját maguk által hozott törvények védelmét élvezve szabadon fosztogatják és teszik tönkre országunkat..A kialakult káoszban a köz és jogbiztonság szinte megszűnt, a bűnözés virágzik, és az etnikai feszültségek napról napra erősödnek…Mivel a politikusok, döntéshozók nagy része a korábbi árulásaik következményeként mára már képtelen megvédeni a Magyar Nép korábban garantált alkotmányos alapjogait és érdekeit a multinacionális tőkével szemben, ezért inkább törvényekben, rendeletekben szabályozva csorbítja azokat,  és így igazítja a kialakult helyzethez.

Ezekkel a lépésekkel, e politikusok és döntéshozók napról napra közelebb taszítják a nemzetet ahhoz a gazdasági és erkölcsi szakadékhoz, ahonnan már nincs visszaút!.."

És akkor álljon itt dr. Lémann rövid üzenete, melyet azoknak az embereknek, és csoportoknak írt, akik mindent elkövetnek azért, hogy megakadályozzák azt, hogy az átvert, kifosztott és tönkretett honfitársaik családjaikkal együtt az utcára kerüljenek.  A levél a „DEVIZAKÁROSULTAK EGYETLEN ESÉLYE” című cikk nyomán született. Azt IDE KATTINTVA is olvashatod.

Eredményes, kilakoltatásoknál jelen lévő Magyar Honfitársaim!
Nem létező jogállamban mindig kérdéses az, hogy érdemes-e a jog eszközeivel, úgymond törvényekre hivatkozva védekezni a törvénytelen kifosztások ellen, vagy pedig az erkölcs szabályai szerint kell-e fellépni úgy, ahogy arra jogállami körülmények között nem lenne szükség.

loading...

Ezért az utóbbi időben nem tudtam eldönteni azt, hogy Póka Lászlónak fellépése lesz-e eredményes, vagy inkább az általam kezdeményezett eljárások.

Úgy tűnik, hogy ez a bizonytalankodásom a csalódást okozó Kúriai döntések és az alábbi, kilakoltatásokkor tanúsított nemzeti összefogás után megszűnt.

Amennyiben az erkölcs szabályai szerint általánosságban fognak jövőben így fellépni honfitársaim, Kossuth szavaival élve:

Leborulok a nemzet nagysága előtt. Léhmann György

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZAKÁROSULTAK EGYETLEN ESÉLYE.
A DEVIZAKÁROSULTAK EGYETLEN ESÉLYE

A DEVIZAKÁROSULTAK EGYETLEN ESÉLYE [good_old_share] MEGÁLLÍTOTTUK A KILAKOLTATÁST! - A KOPPÁNY CSOPORT ÚJRA NAGY LESZ!   Az ország számos pontjáról...

HOPPÁ! A KÚRIA AJÁNDÉKA AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKNAK.
HOPPÁ! A KÚRIA AJÁNDÉKA AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKNAK

HOPPÁ! A KÚRIA AJÁNDÉKA AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKNAK [good_old_share] Éva Járvás‎ – Deviza Károsultak Kártérítése - Aki nem hajlandó megtanulni a...

Close