DR. LÉHMANN GYÖRGY ÜZENETE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ

DR. LÉHMANN GYÖRGY ÜZENETE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ.

DR. LÉHMANN GYÖRGY ÜZENETE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ

[good_old_share]

Rövid előszó dr. Léhmann levele elé. A Nemzeti Civil Kontroll 2010-ben a "Céljaink" pontban ezeket a gondolatokat fogalmazta meg:

 

"Több mint húsz éve megindult hazánk újkori gyarmatosítása, melyben az előretolt helyőrségek szerepét többek között a média, a betelepülő bankok, valamint a multinacionális cégek látták el.

A globális nagytőke a politikusaink túlnyomó többsége és médiafölénye segítségével folyamatosan hazug és hamis ígéreteket és üzeneteket küldött a magyar társadalom felé, melyekkel nagyrészt elhitette, hogy az alapvető nemzeti és erkölcsi értékekkel szemben a pénz és profitközpontú szemlélet általános bevezetése, térnyerése és elfogadtatása az üdvözítő és egyetlen járható út.
A napjainkra kialakult gazdasági és erkölcsi fertőben egyes politikusaink a saját maguk által hozott törvények védelmét élvezve szabadon fosztogatják és teszik tönkre országunkat..A kialakult káoszban a köz és jogbiztonság szinte megszűnt, a bűnözés virágzik, és az etnikai feszültségek napról napra erősödnek…Mivel a politikusok, döntéshozók nagy része a korábbi árulásaik következményeként mára már képtelen megvédeni a Magyar Nép korábban garantált alkotmányos alapjogait és érdekeit a multinacionális tőkével szemben, ezért inkább törvényekben, rendeletekben szabályozva csorbítja azokat,  és így igazítja a kialakult helyzethez.

Ezekkel a lépésekkel, e politikusok és döntéshozók napról napra közelebb taszítják a nemzetet ahhoz a gazdasági és erkölcsi szakadékhoz, ahonnan már nincs visszaút!.."

És akkor álljon itt dr. Lémann rövid üzenete, melyet azoknak az embereknek, és csoportoknak írt, akik mindent elkövetnek azért, hogy megakadályozzák azt, hogy az átvert, kifosztott és tönkretett honfitársaik családjaikkal együtt az utcára kerüljenek.  A levél a „DEVIZAKÁROSULTAK EGYETLEN ESÉLYE” című cikk nyomán született. Azt IDE KATTINTVA is olvashatod.

Eredményes, kilakoltatásoknál jelen lévő Magyar Honfitársaim!
Nem létező jogállamban mindig kérdéses az, hogy érdemes-e a jog eszközeivel, úgymond törvényekre hivatkozva védekezni a törvénytelen kifosztások ellen, vagy pedig az erkölcs szabályai szerint kell-e fellépni úgy, ahogy arra jogállami körülmények között nem lenne szükség.

Ezért az utóbbi időben nem tudtam eldönteni azt, hogy Póka Lászlónak fellépése lesz-e eredményes, vagy inkább az általam kezdeményezett eljárások.

Úgy tűnik, hogy ez a bizonytalankodásom a csalódást okozó Kúriai döntések és az alábbi, kilakoltatásokkor tanúsított nemzeti összefogás után megszűnt.

Amennyiben az erkölcs szabályai szerint általánosságban fognak jövőben így fellépni honfitársaim, Kossuth szavaival élve:

Leborulok a nemzet nagysága előtt. Léhmann György

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM