A DEVIZAKÁROSULTAK EGYETLEN ESÉLYE

A DEVIZAKÁROSULTAK EGYETLEN ESÉLYE.

A DEVIZAKÁROSULTAK EGYETLEN ESÉLYE

[good_old_share]

MEGÁLLÍTOTTUK A KILAKOLTATÁST! – A KOPPÁNY CSOPORT ÚJRA NAGY LESZ!

 

Az ország számos pontjáról – Szalkszentmárton, Kecskemét, Debrecen, Jászberény, Szolnok, Dunakeszi, Dunaharaszti, Budapest, Szigetszentmiklós, Albertirsa, Dunavarsány, Cegléd, Csobánka, Kiskunfélegyháza, Diósd, Érd, Százhalombatta, Tápiószentmárton, Ecser, Törtel, Csány, Nagykőrös, Pilisborosjenő, Ivád, Abádszalók, Üllő, Monor, Sárvár – özönlöttek az emberek a Ceglédi kilakoltatás megállítására.
Nem is lehet szavakba önteni a mai példás összefogást! Meg sem próbálom.

MAJD SZÁZ FŐVEL GYŐZELMET ARATTUNK!

[good_old_share]
Ma száz embernek a szíve egyszerre dobogott egy olyan emberért, akit nem is ismernek. Volt bátorságuk eljönni vállalva a kilakoltatásokon megszokott harcot. Egy emberként álltak ma ki.

Ma ismét bebizonyította a Koppány csoport, hogy méltó régi nagy hírére.

loading...
Köszönöm minden hazafinak a bátor kiállást. Köszönetet mondok a megjelenő Koppány csoportoknak és nem utolsó sorban a Fehér Kéményseprők, Az Együtt Egymásért, az Összefogás Magyarországért szervezeteknek a részvételükért.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

MERT A SZÍV GYŐZNI FOG! – KOPPÁNY CSOPORT

Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM