DR. LÉHMANN – FONTOS GONDOLATOK

DR. LÉHMANN - FONTOS GONDOLATOK.

DR. LÉHMANN – FONTOS GONDOLATOK

Levélben hozzám intézett arra felszólításra, hogy 

„Az általuk így manipulált helyzetben sajnos az ön levelét könnyen félreérthetik és az ön céljaival ellentétes célokra használhatják fel. Kérem, tegye egyértelműbbé kérését és szàndékait.”

az alábbiakat közlöm:

–    Minden olyan liberális gondolkozású embert, vagy nem liberális gondolkozású embert hitvány embernek tartok, aki csupán azért tüntet kormányt gyengítő vagy váltani kívánó szándékkal, hogy saját társasága önös érdekéből, vagy valamiféle eszmére hivatkozva hatalomhoz juthassanak –

illetve azért, hogy visszatérhessenek az immár levitézlett politikai mikiegerek, vagy ezekhez tartozók a közhatalomba.–    Ezektől az emberektől magamat távoltartva eszembe sincs őket az Európai Uniótól, Uniós tagországok Kormányaitól segítséget kérő megkeresésemmel támogatni

–     Látva az Erzsébet hídon napokban vonultaknál azt, hogy 700.-Ft.  adóproblémájuk emlegetése mellett egyetlen szót nem emelnek a népnek jóval jelentősebb megélhetési problémáiról, azaz a szolidaritásuk a magyar néppel eszükbe sem jut, megállapítható számomra az, hogy saját érdekük előtérbe helyezése mellett kizárólag önös érdekből, vagy felforgató szándékkal vonulnak az utcára.

–    Ugyanez a véleményem a békemenetekről is azért, mert az irataimban bizonyítottan korrupt közhatalom zavartalan fenntartása, valamint saját érdekük miatt szervezik a szervezőik a felvonulásokat.  

–    Általam fenti okok miatt nem becsült emberek erkölcsisége nem összekeverhető az 1956. október 23-án vonuló műegyetemi hallgatók és ezekhez csatlakozók  erkölcsiségével. 

Mondhatnám úgy, hogy a különbség közöttük ég és föld közötti távolságban mérhető.

===================

A második levél írójának gondolatai pedig természetesen bennem is felmerülnek, de a levélíró által tett javasoltakhoz nem értek, ezért úgy próbálok segíteni, ahogy tudok.

Léhmann György  

From: Andrea Dr H…………….. [mailto:dr.h………………….@gmail.com] 
Sent: Saturday, November 08, 2014 6:18 PM
To: Dr. Lehmann György
Subject: Re: Kérelem minden Európai Unióhoz tartozó ország nagykövetségéhez

Tisztelt Ügyvéd Úr !
Köszönöm, hogy megtisztelt azzal, hogy elküldte részemre a magyarországi ( ide akkreditált nagykövetek ) nagykövetségek részére írt levelét. Ügyvéd Úr ! – ismerve jó szándékát és becsületét, tudom, hogy kell érteni szavait. 
De a nagykövetek közül nem biztos, hogyi  mindenki ismeri önt, szándékait és céljait. 
Tudomásom szerint éppen ma este tartanak Pesten liberális körök olyan tüntetést amellyel kimondva kimondatlanul kormányt akarnak Magyarországon váltani  vagyis minden felhatalmazàs nélkül olyasmibe akarják ütni az orrukat, amire  nincs kompetenciájuk. Nem   vagyok naiv ember. 
Nem a köz érdekében ily aktívak,  csakis önös érdekeik mozgatják őket. 
Az általuk így manipulált helyzetben sajnos az ön levelét könnyen félreérthetik és az ön céljaival ellentétes célokra használhatják fel. Kérem, tegye egyértelműbbé kérését és szàndékait. Tisztelettel : dr H…………. A…………….
==========================

From: B……………. G…………. [mailto:dr…………….r@gmail.com] 
Sent: Saturday, November 08, 2014 11:55 PM
To: Dr. Lehmann György
Subject: Re: Re: Kérelem minden Európai Unióhoz tartozó ország nagykövetségéhez

Tisztelt Léhmann Úr!

Eddig több jelentős írását is feltettem a rovatomba, s nagyra becsülöm azt a munkát is, amit a ügyfelei érdekében eddig önzetlenül megtett.  Sajnos a legtöbb magyar ügyvéd és jogi végzettségű ember, még odáig sem jutott el, hogy a "jogi polkorrekt" keretein belül mutasson rá, egy nemzetnyomorító és büntetőjogilag teljesen releváns ügyletre.
Én azonban elvetem a monetáris diktatúra kiszolgálói által meghatározott kereteket, mert hamisnak és álszentnek gondolom őket. Ráadásul az EU szerintem ennek a monetáris diktatúrának az egyik jelentős intézményrendszere.

Ha eredményre is vezetne az Ön beadványa – amit egyébként kétlek – csak annyi lenne a következménye, hogy még jobban növekedne a bankárkaszti EU befolyása, vagyis a gyarmatosítók jogi ereje rajtunk!
Mivel azonban Ön az Európai Unióról szóló szerződés 2. cikkére hivatkozik, így megkérdezem: ezt komolyan veszi?"Az Unió az emberi méltóság tiszteletben tartása, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság, valamint az emberi jogok – ideértve a kisebbségekhez tartozó személyek jogait – tiszteletben tartásának értékein alapul. Ezek az értékek közösek a tagállamokban, a pluralizmus, a megkülönböztetés tilalma, a tolerancia, az igazságosság, a szolidaritás, valamint a nők és a férfiak közötti egyenlőség társadalmában."
Én azonban mindezt csak a magánpénz-diktatúra álszent hazugságai közé sorolom. Ám adja az Isten, hogy ne legyen igazam, s a magyarságnak ne kárára, hanem hasznára váljon az idegen érdekű jogrendhez való fordulása!


Ön szerint "Magyarországon olyan korrupciós jellegű közhatalmi állapot következett be a devizában nyilvántartott forintkölcsön szerződésekkel kapcsolatosan, melynek eredményeként az államhatalom uralkodik tisztességtelen módon a bírói hatalom felett."
Látja, ezzel még egyet is tudok érteni, csak ebből Én, azt a következtetést vonom le, hogy az alapvető közjogi problémákat kellene rendbe tenni, de először itthon! Nem a gyarmatosítókhoz fordulni, hanem önszerveződve, legitimmé tenni a magyar államot! 
Erre szívesen teszem fel, akár az életemet is!
Végezetül javaslom a csatolmány elolvasását és átgondolását!
Üdv: B…………… G………….

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM