DR. KRISTON – FELHÍVÁS A “DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ

DR. KRISTON - FELHÍVÁS A "DEVIZA"-KÁROSULTAKHOZ.

DR. KRISTON – FELHÍVÁS A "DEVIZA"-KÁROSULTAKHOZ

[cn-social-icon]

Tisztelt Devizahitelesek! 

 

Kúria elutasította a devizahiteles népszavazási kezdeményezést (is). Feltehetjük bárhogy az árfolyamkockázat bankokra történő átterhelésének kérdését, akkor is elutasítják. Az igazságszolgáltatás lezárta a tömegkiszolgáló eljárások útját.

loading...Ezek után és nézetem szerint csak egyedi perekben történő "perhadjárattal" (1) elállás, (2) létre nem jött szerződés, (3) szerződés megszűnése és tartozás alóli szabadulás, (4) versenyjog ellenes és/vagy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlaton nyugvó deviza árfolyam-különbözet mértékű kártérítés iránti igényeket lehet úgy érvényesíteni, hogy a keresetek egyszerűen kikerülik a Kormány és a Kúria által az érvénytelenség elé állított – benne az elszámolás elutasítására kialakított – "szarkofágot", így az érvényesített jogtól függően bármely (törvényszéki vagy járásbírósági) bírósági szinten és egyszerű számtani levezetéssel elindíthatók a perek.

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS!
http://www.netextra.hu/aprohirdetes/

Az ún. igazságszolgáltatás minden történelmi korszakban a hatalom és a diktatúrák szolgálatára szegődött, ez ma sincs másképpen. Csak azt lehet remélni, hogy a bírósági szinteken szétterített perhadjáratban találunk néhány járásbírósági vagy törvényszéki bírót, aki a jog és igazság pártján áll (…).  

Üdvözlettel: 
dr. Kriston István ügyvéd
drkristonugyved@gmail.com

DEVIZAÜGYEK PERVITELE
ON-LINE KERESETINDÍTÁSOK

A) Törvényszéken keresetindítás:
1. Elállás jogszerűsége, jelzálogtörlés, elszámolás.
2. Létre nem jött szerződés, jelzálogtörlés, elszámolás.
3. Teljes érvénytelenség, jelzálogtörlés, elszámolás.
4. Szerződés megszűnése, tartozás alóli szabadulás.
5. Részleges érvénytelenség, elszámolása.
6. Kártérítés, elszámolása.
B) Járásbíróságon keresetindítás:
1. Végrehajtás megszüntetése.
2. Végrehajtás korlátozása.
3. Végrehajtás felfüggesztési kérelem.

loading...A devizatörvények és a bírósági iránymutatások alapján általam kidolgozott keresetmodell (eshetőleges/vagylagos kereseti kérelmek) és a jelentkező ügyfél ügyének jogszakmai mérlegelése alapján, valamint részletes írásbeli ügyvédi ajánlat feltételei szerint vállalom a fenti perek megindítását és pervitelének ellátását. Ügyvédi részletes perviteli ajánlat díjmentesen igényelhető a drkristonugyved@pr.hu elektronikus levélcímen.

Dr. Kriston István ügyvéd, európajogi (pénzügyi) szakjogász
Ügyvédi email: drkristonugyved@pr.hu
Tartalék email: drkristonugyved@gmail.com

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A HIDEG NEM VÁLOGAT - FIATALKORÚ FAGYOTT HALÁLRA MAGYARORSZÁGON.
A HIDEG NEM VÁLOGAT – FIATALKORÚ FAGYOTT HALÁLRA MAGYARORSZÁGON

A HIDEG NEM VÁLOGAT - FIATALKORÚ FAGYOTT HALÁLRA MAGYARORSZÁGON (A kép illusztráció) [cn-social-icon] Tizenhat éves fagyott halálra Magyarországon   Tíz nap...

A NAGY "DEVIZA"-CSALÁS. ÉRTHETŐEN ÉS ÁTLÁTHATÓAN.
A NAGY “DEVIZA”-CSALÁS. ÉRTHETŐEN ÉS ÁTLÁTHATÓAN

A NAGY "DEVIZA"-CSALÁS. ÉRTHETŐEN ÉS ÁTLÁTHATÓAN [cn-social-icon] Érthetően és átláthatóan a valóságról!   Kérek mindenkit, hogy minden lehetséges módon terjessze:...

Close