DR. KRISTON A „DEVIZA”-HITELRŐL.

DR. KRISTON A „DEVIZA”-HITELRŐL.

DR. KRISTON A „DEVIZA”-HITELRŐL.

[good_old_share]


A „deviza”-károsultak napi rendszerességgel teszik fel a kérdést: Hogy lehetséges az, hogy a „hitelekről „már rengeteg disznóság kiderült, amelyek semmissé teszik a szerződéseket, mégis szinte erőszakkal érvényben tartják őket?

 

Hogy lehetséges az, hogy a kormány a „devizások” megmentéséről beszél, de a valóságban a családok kilakoltatása, az ingatlanok árverezése zajlik?

Ha figyelmesen végighallgatod ezt a beszédet, akkor sok kérdésedre megkaphatod a válaszokat. Érdemes rászánni az időt!
Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság éves gyűlése 2017. Beszédet mond dr. Kriston István, a társaság képviselője.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM