DEVIZA-KÁROSULTAK FIGYELJETEK, MERT ÚJABB ÁTVERÉS KÉSZÜL!

DEVIZA-KÁROSULTAK FIGYELJETEK, MERT ÚJABB ÁTVERÉS KÉSZÜL!

DEVIZA-KÁROSULTAK FIGYELJETEK, MERT ÚJABB ÁTVERÉS KÉSZÜL!

[good_old_share]

Kedves „devizások”! Megpróbáljuk egyszerűen és érthetően megfogalmazni az újabb csapda lényegét.


Most ismét arról szólnak a hírek, hogy újabb devizás-mentésen dolgoznak a politikusok. Erre figyel mindenki, és a százalékokon vitatkoznak. Nevezetesen azon, hogy az utcára dobott családok ingatlanjait 70-80-90, esetleg 100 százalékon lehet csak értékesíteni.
Ez a figyelemelterelés lényege!

Amint arról tegnapi cikkünkben, és már több cikkben is beszámoltunk, a mostani követelések sem jogosak. Tehát igazából nem azon kell vitatkozni, hogy hány százalékon számolják a családok ingatlanjait, hanem egyértelműen ki kell jelenteni, hogy jogtalan követelés esetén senkit nem tehetnek ki az utcára! A jogtalan követelések a „forintosítási” törvény kapcsán a bankok által alkalmazott helytelen számítás miatt jogtalanok.

Ahogy tegnap megírtuk: Szomorú, hogy 2017-ben még mindig ott tartunk, hogy az MNB által előírt metodikát egyes pénzintézetek figyelmen kívül hagyják, és ennek az újabb károkozó magatartásnak eddig semmiféle következménye nem volt. Úgy tűnik, hogy a fogyasztóvédelem ismét csődöt mondott….már sokadszorra.

Tehát csak figyelemelterelésre jó az, amit a politika „gumicsontnak” bedobott a már százszor is átvert „deviza”-károsultaknak, a valóságban pedig tisztában vannak a pártok azzal, hogy a bankok és a követeléskezelők a legtöbb esetben jogalap nélkül teszik földönfutókká a Magyar családokat. Erről írt dr. Budaházi János ügyvéd úr is!

És erről számolt be egy Szegedi olvasónk is:
Köszönjük az infót, bár én ezt már tudom, sokan még nem jutottak el idáig. Talán nem ártana, ha a "jobbik"-nak nevezett párt valamelyik fejese is olvasná, netán az LMP, a Momentum, Botka László, stb.

Orbánék ugyanis eleitől kezdve tudják, most is PORHINTÉS készül, újabb "segítség", mely azt mondja, hogy nem a szerződés szerint 70 %-kal indul az árverés, hanem 80 %-kos értéken, s majd csak egy év után lehet 70 %-on árverezni.

El akarják hitetni az emberekkel, hogy elvihető a házuk, hogy a banknak ehhez joga van.

NINCS!

És nem csak a banknak, de a követeléskezelőknek, faktor cégeknek sincs!

Ennek kimondása helyett a bírák kezét kötik gúzsba (már amelyik engedi), egész egyszerűen kérdésessé teszi pl. egy pesti bíróság azt, hogy a Magyar Cetelem végrehajtása MEGSZÜNTETHETŐ-e azért, mert az adós most kapott olyan tájékoztatást, hogy sem az áruvásárlási, sem a kártya hitelszerződésen nem szerepel több csak ennyi a hitelezőről "MAGYAR CETELEM BANK".

loading…


Alapkövetelmény, hogy minimum az engedély számát és kiadásának dátumát tartalmaznia kellene az ÁSZF-eknek. És ez nem is sevizás ügy! Tehát a bankokat nem csak a sevizásokkal szemben védik. Némely bíró még nem elég érett ahhoz, hogy valóban bírónak nevezhesse magát, hogy merjen, ha magyar bíró nem is, de európai bíró lenni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ezzel szemben a magyar bírók némelyike még ott tart, hogy kérdésessé teszi egy ilyen "szerződés" alapján folyamatban lévő végrehajtás megszüntethetőségét.

NINCS olyan ellenzék ebben az országban, amely az emberek valós sérelmeinek orvoslásáért harcba szállt volna. Nem szájkaratéra gondolok, hisz abból volt/van elég. Édes kis politikusaink miért nem fordultak az UNIÓHOZ a törvénytelenségek, a független bíróságok, a félrevezetett emberek érdekében.

VAN MÉG VALAKI ABBAN AZ ORSZÁGHÁZNAK NEVEZETT ÉPÜLETBEN, AKI NINCS TISZTÁBAN AZ IGAZSÁGGAL? – Szegedi olvasónk gondolatai. [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM