„DEVIZAÜGY” HA LASSAN IS, DE ALAKUL EZ.

„DEVIZAÜGY” HA LASSAN IS, DE ALAKUL EZ.

„DEVIZAÜGY” HA LASSAN IS, DE ALAKUL EZ.

[good_old_share]

Dr. Csikász Levente – Deviza ügyek – tisztességtelen kikötés, CIB Bank Zrt.


Jogerős lett a CIB Bank Zrt-vel szemben a Miskolci Törvényszék azon elsőfokú ítélete a Debreceni Ítélőtábla jóvoltából, amivel kimondta, hogy tisztességtelen az, hogy az adósi tartozás nagyságának tanúsítására a bank nyilvántartásai az irányadók.

loading...
Ez a döntés akadályát kellene, hogy képezze a végrehajtásnak, de egyelőre még a bíróságok nagy többsége nem így látja. Anno az árfolyamréssel sem volt gond sokáig, ha emlékszünk rá.

Azt is megjegyzem, hogy az egyik ügyvéd kollégám jóvoltából viszont a napokban mondta ki a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen, hogy e rendelkezések tisztességtelensége a végrehajtás gátját képezi. – Dr. Csikász Levente.

NCK: Tehát kedves „deviza”-károsultak! Ha lassan is, de alakul ez.

 

Biztosak vagyunk abban, hogy a bírók túlnyomó többsége pontosan és tisztán látja a helyzetet. Természetesen azok is, akiknek esetleg a bankok védelme (most még) fontosabb a saját tisztességüknél, az esküjüknél és az alapvető emberi és erkölcsi értékeknél is.
Viszont valamit azért ők is szem előtt kell, hogy tartsanak. Semmi sem tart örökké, így ez a „rendszer” sem.  Értelemszerűen a jelenlegi politikai „elit” sem fogja az ő hátukat fedezni, és ha eljön az ideje, gondolkodás nélkül beáldozza őket és velük akarja majd elvitetni a „balhét”.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mindenki láthatja, hogy globálisan a dolgok mostanában rendkívül képlékenyek és nagyon gyorsan változnak…A politikusok mentalitását pedig jól ismerjük…

loading…Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK"-AMIKOR A BÁTOR BÍRÓK CSATASORBA ÁLLNAK.
“DEVIZAHITELEK”-AMIKOR A BÁTOR BÍRÓK CSATASORBA ÁLLNAK.

"DEVIZAHITELEK"-AMIKOR A BÁTOR BÍRÓK CSATASORBA ÁLLNAK. [good_old_share] Habeas Corpus Egyesület közleménye. Az egyesület véleménye a devizahiteles ügyekről, és a bírói...

HITELES HARSONA 2017 FEBRUÁR.
HITELES HARSONA 2017 FEBRUÁR.

HITELES HARSONA 2017 FEBRUÁR. [good_old_share] Hiteles Harsona Komment nélkül... Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/...

Close