„DEVIZÁSOK”! NEM NYÍRÁS, HANEM NYÚZÁS LESZ!

„DEVIZÁSOK”! NEM NYÍRÁS, HANEM NYÚZÁS LESZ!

„DEVIZÁSOK”! NEM NYÍRÁS, HANEM NYÚZÁS LESZ!

[good_old_share]


A múlt alkalommal megjelent a „MEGINT ÁTVERTÉK A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT” című cikk, melyre rengeteg olvasói hozzászólás, gondolat érkezett a Face-n, és a cikkek alatt is.Egyre többen csalódnak a parlamenti pártokban (szerencsére szerk. ) és ennek komolyan hangot is adnak.

Van, aki így gondolja:

Ti küldtétek: Jakab Hubele:

 

A kifosztott devizahitelesek olyanok, mint azok az ostoba birkák, akik csendben mennek akkor is, amikor tudják, hogy nem nyírás, hanem nyúzás lesz.

Töketlen, tehetetlen banda, akik mindig másra várnak, magukért semmit se tesznek.

A videó után a cikk folytatódik!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Egy-kétezer megmaradt MANYUP-os olyan tüntetéssorozatot csinált, hogy a kormány megrettent. Több mint 1.000.000 devizahiteles meg kussban tűr. 1 hét alatt kiharcolhatták volna a tisztességes rendezést, ha van vér a pucájukban.

Csak magukat szidhatják a saját helyzetük miatt. A politikus, bíró, alkotmànybíró korrupt és megvehető, a bankáruzsorásoknak pedig hatalmas az érdekérvényesítő képessége, csak Ti harcolhatjátok ki a devizahiteles népirtás jóvátételét, senki más. Ha nem teszitek, és ezért beledöglötök, Ti vagytok a hibásak. – Jakab Hubele.
Neked mi a véleményed? Ez a hatalmas társadalmi csoport mindent megtesz azért, hogy érvényesítse jogait és érdekeit?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM