“DEVIZÁS” STRASBOURGI ÜGY + EZERMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ

"DEVIZÁS" STRASBOURGI ÜGY + EZERMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ.

"DEVIZÁS" STRASBOURGI ÜGY + EZERMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ

A Strasbourgi ügyünkkel kapcsolatban további részletek a lap alján!

[cn-social-icon]

Ezermilliárdos állami korrupció

Tulajdonképpen tragikus, hogy a milliós fizetésekért MNB pozícióba helyezett vazallusok, még egyszerű összeadás és kivonás műveletek elvégzéséhez is hülyék! Ennek köszönhető, hogy a világon egyedülállóak lettünk abban is, hogy állami-MNB felügyelettel lophatták meg áldozataikat ISMÉTELTEN, A TOLVAJ bankok! Hungarikum volt már az a tény is, amely szerintetek törvényes, jogtisztelő, hogy a világon egyedülálló módon csak és kizárólag nálunk létezik a törlesztés ellenére, a felvett kölcsönnél nagyobb, és növekvő tartozás!

loading...Kedves Gyuri és Ildikó!

Elmagyarázom egyszerűen, hogy reményeink szerint még Ti is megértsétek:

A bankok kiküldték a hivatalos beismerő vallomásukat a tőlünk eddig ellopott pénzünkről, amit ti szégyenlősen „tisztességtelenül felszámított összegnek” neveztetek el, hogy a csányi haver seggét kimenekítsétek a vádlottak padjáról.

A sablon levélben először feltüntetik „tisztességtelenül felszámított összeget” (a továbbiakban lopott pénz, azaz LP) természetesen svájci frankban, japán yenben vagy euróban, mert még mindig nem akarnak lebukni a hazugságaikkal.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

A következő egy tájékoztatás, amely szerint ti egyoldalú döntéssel beszámítjátok a jövendő tartozásba a lopott pénzt.

Egy vagy két oldallal arrébb egy táblázatban közlitek az átszámítás előtti tartozást (a továbbiakban Régi Tartozás, azaz RT), a lopott pénzt (LP) és az új, csökkentett tartozást (a továbbiakban Új Tartozás, azaz ÚT).

loading...

A végeredmény a BANK SZERINT a következő: RT – LP = ÚT

Bár látszólag minden nagyon szép, de már egy harmadikos is tudja, hogy a képlet MATEMATIKAILAG ÉS LOGIKAILAG EGYARÁNT ROSSZ!!!

A helyes megoldás a következő: átszámítás előtti tartozás (RT), – a lopott pénzt (LP) = VALÓS Tartozás (VT)  – Beszámított Pénz (BP) = az új, csökkentett tartozást (ÚT).

A végeredmény szerintem a következő: RT – LP = VT – BP = ÚT

A gyengébbek kedvéért leírom a saját tény számaimmal is:

Bank:                    2.899,11chf – 687,23chf = 2.211,88 chf

VALÓS: 2.899,11chf – 687,23chf = 2.211,88chf – 687,23chf = 1.524,65 chf

Ezek szerint, a tőlem múltban ellopott pénzből csökkentik a jövőbeni tartozásomat! Bájos, nem? De akkor kinek a zsebében van a bankok szerint ránk költött ezermilliárd Ft?? Gyuri? Viktor? Poltpetya?

Kedves Gyuri és Ildikó!
A bankok jelenlegi felelős vezetői ellen büntető feljelentést teszünk.

A folyamatban levő KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉSÜNK 3. kiegészítésében!

Ne féljetek: titeket nem jelentünk fel, mert az úgynevezett MNB Fogyasztóvédelem munkája pusztán primitív ostobaság – nem bűn hülyének lenni.

Fentieket jegyezte büntetőjogi felelőssége teljes tudatában Menyhért Péter szolgálati nyugdíjas csepeli lakos. Címem és telefonom a neten bárhol fellelhető.

A Strasbourgi ügyünkkel kapcsolatban: a nyilatkozat és az adatlap tőlem kérhető a petermenyhert@gmail.com címemen; és hozzám kell július 6-ig visszaküldeni a kitöltött és aláírt anyagot: 1213 Bp. Vihorlát út 63.

Látható, hogy bárki csatlakozhat hozzánk a csecsemőtől az aggastyánig mindenki érintett, mert a költségvetéstől ellopott 3 ezermilliárd minden adófizető zsebéből ment el!  Ehhez nem kell pénz A Strasbourgi eljárás mindenkinek INGYENES! csak két dokumentumot kell kitölteni.

FIGYELEM! TOVÁBBI RÉSZLETEK IDE KATTINTVA OLVASHATÓK! [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A KORMÁNY MÁR KÉSZÜL! GŐZERŐVEL INDULNAK A KILAKOLTATÁSOK.
A KORMÁNY MÁR KÉSZÜL! GŐZERŐVEL INDULNAK A KILAKOLTATÁSOK.

A KORMÁNY MÁR KÉSZÜL! GŐZERŐVEL INDULNAK A KILAKOLTATÁSOK Szeptembertől a bankok már korlátozás nélkül beindíthatják a végrehajtásokat. Az államnak egyetlen...

FIGYELEM! TRÜKKÖS BEHAJTÓK!
FIGYELEM! TRÜKKÖS BEHAJTÓK!

FIGYELEM! TRÜKKÖS BEHAJTÓK! [cn-social-icon] Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk azzal, hogy mit tehetnek, illetve nem tehetnek meg a behajtók. A pofátlanságuk...

Close