“DEVIZÁS” STRASBOURGI ÜGY + EZERMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ

"DEVIZÁS" STRASBOURGI ÜGY + EZERMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ.

"DEVIZÁS" STRASBOURGI ÜGY + EZERMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ

A Strasbourgi ügyünkkel kapcsolatban további részletek a lap alján!

[cn-social-icon]

Ezermilliárdos állami korrupció

Tulajdonképpen tragikus, hogy a milliós fizetésekért MNB pozícióba helyezett vazallusok, még egyszerű összeadás és kivonás műveletek elvégzéséhez is hülyék! Ennek köszönhető, hogy a világon egyedülállóak lettünk abban is, hogy állami-MNB felügyelettel lophatták meg áldozataikat ISMÉTELTEN, A TOLVAJ bankok! Hungarikum volt már az a tény is, amely szerintetek törvényes, jogtisztelő, hogy a világon egyedülálló módon csak és kizárólag nálunk létezik a törlesztés ellenére, a felvett kölcsönnél nagyobb, és növekvő tartozás!Kedves Gyuri és Ildikó!

Elmagyarázom egyszerűen, hogy reményeink szerint még Ti is megértsétek:

A bankok kiküldték a hivatalos beismerő vallomásukat a tőlünk eddig ellopott pénzünkről, amit ti szégyenlősen „tisztességtelenül felszámított összegnek” neveztetek el, hogy a csányi haver seggét kimenekítsétek a vádlottak padjáról.

A sablon levélben először feltüntetik „tisztességtelenül felszámított összeget” (a továbbiakban lopott pénz, azaz LP) természetesen svájci frankban, japán yenben vagy euróban, mert még mindig nem akarnak lebukni a hazugságaikkal.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

A következő egy tájékoztatás, amely szerint ti egyoldalú döntéssel beszámítjátok a jövendő tartozásba a lopott pénzt.

Egy vagy két oldallal arrébb egy táblázatban közlitek az átszámítás előtti tartozást (a továbbiakban Régi Tartozás, azaz RT), a lopott pénzt (LP) és az új, csökkentett tartozást (a továbbiakban Új Tartozás, azaz ÚT).

A végeredmény a BANK SZERINT a következő: RT – LP = ÚT

Bár látszólag minden nagyon szép, de már egy harmadikos is tudja, hogy a képlet MATEMATIKAILAG ÉS LOGIKAILAG EGYARÁNT ROSSZ!!!

A helyes megoldás a következő: átszámítás előtti tartozás (RT), – a lopott pénzt (LP) = VALÓS Tartozás (VT)  – Beszámított Pénz (BP) = az új, csökkentett tartozást (ÚT).

A végeredmény szerintem a következő: RT – LP = VT – BP = ÚT

A gyengébbek kedvéért leírom a saját tény számaimmal is:

Bank:                    2.899,11chf – 687,23chf = 2.211,88 chf

VALÓS: 2.899,11chf – 687,23chf = 2.211,88chf – 687,23chf = 1.524,65 chf

Ezek szerint, a tőlem múltban ellopott pénzből csökkentik a jövőbeni tartozásomat! Bájos, nem? De akkor kinek a zsebében van a bankok szerint ránk költött ezermilliárd Ft?? Gyuri? Viktor? Poltpetya?

Kedves Gyuri és Ildikó!
A bankok jelenlegi felelős vezetői ellen büntető feljelentést teszünk.

A folyamatban levő KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉSÜNK 3. kiegészítésében!

Ne féljetek: titeket nem jelentünk fel, mert az úgynevezett MNB Fogyasztóvédelem munkája pusztán primitív ostobaság – nem bűn hülyének lenni.

Fentieket jegyezte büntetőjogi felelőssége teljes tudatában Menyhért Péter szolgálati nyugdíjas csepeli lakos. Címem és telefonom a neten bárhol fellelhető.

A Strasbourgi ügyünkkel kapcsolatban: a nyilatkozat és az adatlap tőlem kérhető a petermenyhert@gmail.com címemen; és hozzám kell július 6-ig visszaküldeni a kitöltött és aláírt anyagot: 1213 Bp. Vihorlát út 63.

Látható, hogy bárki csatlakozhat hozzánk a csecsemőtől az aggastyánig mindenki érintett, mert a költségvetéstől ellopott 3 ezermilliárd minden adófizető zsebéből ment el!  Ehhez nem kell pénz A Strasbourgi eljárás mindenkinek INGYENES! csak két dokumentumot kell kitölteni.

FIGYELEM! TOVÁBBI RÉSZLETEK IDE KATTINTVA OLVASHATÓK! [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM