“DEVIZÁS”-MEGOLDÁST HOZHAT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSE?

"DEVIZÁS"-MEGOLDÁST HOZHAT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSE?


Vezér-Szörényi László banki szakember elmondja véleményét az Európai Bíróság várható döntéséről a "devizás" csalással kapcsolatban.

 

Nagyon fontos: az összes hitelt újra kell számolni! Ez mellet kártérítés is jár a "devizásoknak"!

A valós piaci kamatok 2009-től 0 %-on álltak! A kamatparitást sem tartották be a bankok. Egyetlen állami intézmény sem vizsgálta ennek a tényét. A csalás itt (IS) tetten érhető, és egyszerűen bizonyítható.
A banki szakember hosszan vizsgálja, sorolja és elemzi azokat a tényezőket, amelyekkel a bankok "lehúzták", becsapták, megkárosították a magyar "deviza"-károsultakat.

Rendkívül fontos, hogy a károsultak ne csak beszélgessenek ezekről a csalásokról, hanem minden létező fórumon és levélben is osszák meg azokat ismerőseikkel, barátaikkal!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás