A DEVIZAHITELEZÉS ÉS A SZERVEZETT MAGÁNHATALOM.

A DEVIZAHITELEZÉS ÉS A SZERVEZETT MAGÁNHATALOM.

A DEVIZAHITELEZÉS ÉS A SZERVEZETT MAGÁNHATALOM.


EZ DURVA LESZ!

Kedves barátaim. Szeretettel köszöntelek benneteket. (olvasói levél)loading...

Röviden összefoglalva.

A Szervezett Magánhatalom, Földbolygó méretű közigazgatási rendszert vezet.

Ehhez a rendszerhez tartoznak hűséggel a mindenkori kormányok.

A mindenkori kormányok, nem a nép által jelöltekből áll, hanem a majdnem semmiből, a média elénk tálalja. Megtámogatja. Jókat mondat a jelölttel.

De a lényeg az, hogy a jelölő, nem a nép. A jelölő a Szervezett Magánhatalom, a Földbolygó emberisége felett hatalmat gyakorló társaság. Látható része például a Bilderberg csoport néven megismert társaság.

loading...

Eszközei: IMF. NATO. EU. FEMA. TTIP stb. Ezek mind, mind, nemzetek kormányok és népek feletti érdekérvényesítő hatással bírnak. Ha ezzel nem tudunk szembenézni, nem hisszük el, nem tudatosítjuk magunkban, akkor valóban érthetetlen, hogy a kormány semmit nem tesz a devizások érdekében.

Ha a fentieket tudomásul vennénk, akkor nem a mindenkori kormányban keresnénk az okot, hanem a közigazgatási rendszerfelépítésben feljebb. Igen. A mi "kormányunk" is, mint a többi, csak báb. Nem törvényt hoznak, bár azt mondják nekünk a médiások.

Szerkesztői megjegyzés: Aki nem hisz a szervezett háttérhatalom létezésében és működésében, az IDE KATTINTVA olvassa el Dr. Csath Magdolna közgazdász, egyetemi tanár írását a Biderberg csoportról.

Hanem csak és kizárólag, végrehajtási utasítások kidolgozásához van joguk.

Tulajdonképpen, ami történik velünk, az egy folyamat, egy világméretű folyamat.

Ennek a folyamatnak próbál beakasztani Orosz, Kína és társai.

Mivel Orosz, Kína nagy érdekeltségekkel van jelen Európában, mit tesz a szervezett magánhatalom? A legolcsóbbat és a legkézenfekvőbbet. Bedönti "Európát" Eszközei: Migrációs biznisz.

Nemzeteken belül a nép ellehetetlenítése pénzügyi manipulációval. Ilyen a devizahitel is.

A jelenlegi vezető megpróbál a EU malomkő és a BRICS malomkő között egyensúlyozni, és kihozni a lehető legtöbbet ebből a katyvaszból. Ezért próbálja a Szervezett Magánhatalom különböző lefizetett társasággal,CEU hisztivel, a kerítésbontó hisztivel, momentum hisztivel, MSZP hisztivel, stb. a belső ellentétek felszításával elérni, hogy a feldühített tömeg kitóduljon az utcára törni, zúzni.

Semmit nem tud a feldühített tömeg elérni. Csak annyit, hogy a "látszatsegítő" kormány helyett, jön egy még rosszabb társaság, és még kiszolgáltatottabbá válunk. Pontosan úgy, mint Ukrajnában.

Ott sikerült. Nálunk remélem nem sikerül. Ez a nép már sokszor volt elárulva. Már sokszor a kipusztítás küszöbére került. Rengeteget elszenvedett. 1044 éve legálisan gyilkolják, nyomorítják. Talán már látja a valódi okot. És nem az áruló vezetőiben látja az okot, hanem a Földbolygót irányító közigazgatási rendszerben.

Az áruló vezető, csak következmény, amit velünk választatnak a nyakunkba.Valóban. A "devizahitel akció" a nép ellen elkövetett aljas tett. De mivel nem a nemzet által felállított jelölt formátum működik, hanem a háttérből, a nép szeme elől jól kitakarva, a Szervezett Magánhatalom magyarországi csókosai keresik fel és okítják ki a jelöltet, ezért a jelölő parancsai a mértékadók.

A nép akarata és a nép érdeke nem számottevő. Láthatjuk. Még egyetemista korban válogatták össze a mai vezetői garnitúrát. Mára már kitanulták a leckét, és bárkit képesek hülyére venni.

Sárosak. Árulók. De csak abban az esetben, ha magyar emberek. De ők csak magyarul beszélnek, magyar állampolgárok, de idegen szívűek.

Ez a trükk a nagy népátverésben. Ennyire egyszerű.

Szerkesztői gondolat: miközben ezt a cikket olvasod, tedd fel magadnak a kérdést: melyik parlamenti párt programjában szerepel az önálló, Magyar pénzügyi rendszer megteremtése, és ezzel párhuzamosan a jelenleg működő magánpénzrendszer kiszorítása? A válasz mindent elárul!

Azonban tévedés ne essék. Ez egy mai állapot. A mértékadó a Legmagasabb Törvény léptéke. 1000 években mér.

Tehát ami ma állapot, de nem természetes állapot, az a nagylépték holnapján kiesik. Ha szerencsénk van, még ebben az életünkben megtapasztalhatjuk, ha nem, akkor a következő életünkben szembesülhetünk az igaz egyensúlyi közigazgatással.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nevezetesen. A velünk született értékrend és a Földbolygó méretű közigazgatási értékrend, harmóniába kerül. Mert ma, e kettő értékrend nincs harmóniában. Ez az alapvető oka a sok értetlenségnek. Az átverésnek. A vakhitnek. A hiszékenységnek.

Üdv. Egy olvasótok: Karcsi bácsi.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÚJ ELSZÁMOLÁSI TÖRVÉNYT!
ÚJ ELSZÁMOLÁSI TÖRVÉNYT!

ÚJ ELSZÁMOLÁSI TÖRVÉNYT! [good_old_share] Sajnos az elmúlt időszak is igazolta, hogy felgyorsultak a végrehajtások és kilakoltatások Magyarországon.   A FIDESZ-KDNP...

NEMZETI KONZULTÁCIÓ A DEVIZAHITELRŐL- BANKOK TISZTESSÉGTELENSÉGE.
NEMZETI KONZULTÁCIÓ A DEVIZAHITELRŐL- BANKOK TISZTESSÉGTELENSÉGE.

NEMZETI KONZULTÁCIÓ A DEVIZAHITELRŐL- BANKOK TISZTESSÉGTELENSÉGE. [good_old_share] A Nemzeti Konzultáció a devizahitelről című sorozatunkat hiánypótló céllal indítjuk el. Sajnos ezzel...

Close