Devizakárosultaknak közkívánatra!

Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, választási kampány, Devizakárosultaknak közkívánatra!

Devizakárosultaknak közkívánatra!

A napokban az alábbi kérdést intéztük Gyurcsány Ferenchez a „deviza” hitelekkel kapcsolatban:

„ – A hazai “devizakárosultak” és (így potenciális szavazó) kíváncsi arra, hogy személy szerint Önnek és pártjának van-e üzenete a „deviza” csapdában vergődő tömegek számára?

loading...

– Amennyiben bal oldali kormány kerülne hatalomra, várhatóak-e pozitív változások az ügyükben

– Terveznek-e radikális lépéseket tenni a „deviza” csapdában vergődő családok megmentése érdekében?”2021. 06. 04-én,16.00-ig (cikkünk közzétételéig) Gyurcsány úrtól és az általa vezetett Demokratikus Koalíciótól nem érkezett válasz. Viszont sok olvasónk kérte, hogy a fenti kérdést tegyük fel a többi parlamenti párnak és azok vezetőinek is.

Hát, legyen! Most eleget tettünk a kérésnek és azonos tartalommal eljuttatuk az ellenzéki pártoknak és frakcióvezetőiknek is.

loading...

Nagyon kíváncsiak vagyunk a beérkező válaszokra, és ígérjük, hogy amint megérkeznek – (ha egyáltalán válaszolnak a parlamenti pártok), akkor azokat igyekszünk minél előbb megosztani veletek.

Az alábbi frakcióknak és frakcióvezetőknek jutattuk el a kérdéseket:

Jobbik    Jobbik
MSZP    Magyar Szocialista Párt
DK    Demokratikus Koalíció    (ők már korábban megkapták)
LMP    Lehet Más a Politika
Párbeszéd    Párbeszéd Magyarországért Párt

És most jön azoknak a válasz, akik „AZORBÁNVIKTORNAKMIÉRTNEMIRTÁL” típusú kérdést kommentelnék a cikk alá:

A Fidesznek és „koalíciós partnerének” a KDNP-nek kormányon, több mint tíz éve volt rá, ráadásul túlnyomó részt kétharmaddal, hogy a „devizakárosultak” érdekében érvényesítse akaratát. Nekünk pedig több mint tíz évünk volt arra, hogy a FIDESZ-KDNP devizahitelesekért végzett „jótetteit” megtapasztaljuk.

Értelemszerűen ezek után már felesleges kérdéseket nem teszünk fel nekik. Pontosan látjuk, hogy a kétharmaddal mennyit tudtak, (vagy akartak) megtenni emberek milliói érdekében.

Minden károsult döntse el maga, hogy számára és családja számára a Fidesz devizahitelesekért tett intézkedései elégségesek, és tisztességesek-e. Illetve, hogy a Fidesz választási ígéretei megfelelnek-e annak, ami a valóságban történt…Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Devizahiteles ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll, Devizaperek - hatalmas áttörés- a felmondás jogellenessége
Devizaperek – hatalmas áttörés- a felmondás jogellenessége

Devizaperek - hatalmas áttörés- a felmondás jogellenessége Egy régi Pp. szerint folyó végrehajtás megszüntetési ügyben kértek fel a jogi képviseletre...

Devizahitel, devizahiteles ügyvéd, Dr. Szabó László, Devizahitel-Végre a bíróság elkezdett hivatalból vizsgálódni!
Devizahitel-Végre a bíróság elkezdett hivatalból vizsgálódni!

Devizahitel-Végre a bíróság elkezdett hivatalból vizsgálódni! ELLA-AXA OTP Bank-OTP Faktoring ügyben a bíróság hivatalból kezdte vizsgálni azt, hogy a hitelnyújtó...

Close