Devizakárosultaknak közkívánatra!

Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, választási kampány, Devizakárosultaknak közkívánatra!

Devizakárosultaknak közkívánatra!

A napokban az alábbi kérdést intéztük Gyurcsány Ferenchez a „deviza” hitelekkel kapcsolatban:

„ – A hazai “devizakárosultak” és (így potenciális szavazó) kíváncsi arra, hogy személy szerint Önnek és pártjának van-e üzenete a „deviza” csapdában vergődő tömegek számára?

– Amennyiben bal oldali kormány kerülne hatalomra, várhatóak-e pozitív változások az ügyükben

– Terveznek-e radikális lépéseket tenni a „deviza” csapdában vergődő családok megmentése érdekében?”2021. 06. 04-én,16.00-ig (cikkünk közzétételéig) Gyurcsány úrtól és az általa vezetett Demokratikus Koalíciótól nem érkezett válasz. Viszont sok olvasónk kérte, hogy a fenti kérdést tegyük fel a többi parlamenti párnak és azok vezetőinek is.

Hát, legyen! Most eleget tettünk a kérésnek és azonos tartalommal eljuttatuk az ellenzéki pártoknak és frakcióvezetőiknek is.

Nagyon kíváncsiak vagyunk a beérkező válaszokra, és ígérjük, hogy amint megérkeznek – (ha egyáltalán válaszolnak a parlamenti pártok), akkor azokat igyekszünk minél előbb megosztani veletek.

Az alábbi frakcióknak és frakcióvezetőknek jutattuk el a kérdéseket:

Jobbik    Jobbik
MSZP    Magyar Szocialista Párt
DK    Demokratikus Koalíció    (ők már korábban megkapták)
LMP    Lehet Más a Politika
Párbeszéd    Párbeszéd Magyarországért Párt

És most jön azoknak a válasz, akik „AZORBÁNVIKTORNAKMIÉRTNEMIRTÁL” típusú kérdést kommentelnék a cikk alá:

A Fidesznek és „koalíciós partnerének” a KDNP-nek kormányon, több mint tíz éve volt rá, ráadásul túlnyomó részt kétharmaddal, hogy a „devizakárosultak” érdekében érvényesítse akaratát. Nekünk pedig több mint tíz évünk volt arra, hogy a FIDESZ-KDNP devizahitelesekért végzett „jótetteit” megtapasztaljuk.

Értelemszerűen ezek után már felesleges kérdéseket nem teszünk fel nekik. Pontosan látjuk, hogy a kétharmaddal mennyit tudtak, (vagy akartak) megtenni emberek milliói érdekében.

Minden károsult döntse el maga, hogy számára és családja számára a Fidesz devizahitelesekért tett intézkedései elégségesek, és tisztességesek-e. Illetve, hogy a Fidesz választási ígéretei megfelelnek-e annak, ami a valóságban történt…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM