DEVIZAKÁROSULTAKNAK – A HATALOM NYOMÁSGYAKORLÁSA

DEVIZAKÁROSULTAKNAK - A HATALOM NYOMÁSGYAKORLÁSA.

DEVIZAKÁROSULTAKNAK – A HATALOM NYOMÁSGYAKORLÁSA

[cn-social-icon]

Póka László írása előtt egy rövid gondolat az NCK-tól.

 

Jól érzékelhető, hogy a hatalom mindent elkövet, és minden trükköt bevet annak érdekében, hogy az igazukért, és az igazságukért aktívan tenni akaró károsultakat elhallgattassa.

Ennek egyik formája a folyamatos nyomásgyakorlás. „tartsd folyamatos nyomás alatt az ellenállókat, és akkor hamarabb megtörnek”. Véleményünk szerint Póka László alábbi levele is ezt támasztja alá.

Egy üzenet azoknak a károsultaknak, akik csatlakozni kívánnak az aktív ellenállókhoz: csak akkor csatlakozzatok, ha úgy érzitek, hogy bírjátok a hatalom folyamatos nyomásgyakorlását. Ha viszont idegileg is felkészültetek, akkor csatlakozzatok bátran!Elérhetőség: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802 (a fenti fotó jól érzékelteti, hogy az emberek (valódi civilek) milyen módon képesek megváltoztatni a korrupt, és velejéig romlott rendszert)

És akkor jöjjön a levél:

 

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Újabb eljárás – Újabb kihallgatás – Ismét az V. kerület – Ismét garázdaság…

Válaszom az idézésre:

Tárgy: válasz 01050-136/2-5/2016.Szabs. idézésre

Tisztelt V. kerületi Rendőrkapitányság!

Kedves Éva!

Sajnálom, hogy meghívásuknak a jelzett időben nem tudok eleget tenni. Még nekem sem megy, hogy egy időben két helyen legyek jelen. – Legfeljebb, "ha lenne két életem"… Nincs. Persze vannak, akik ennek örülnek. Van olyan is, akinek ez az egy is soknak tűnik.

Február 2. napján nem leszek túl távol Önöktől. A jelzett időben minden bizonnyal egy utcával arrébb a Markó 25-ben fogok farkasszemet nézni vérbíró nagy szabinával. Abban az ügyben, amiben az Önök kapitánysága, azon belül is jelen ügy előadója kaszált el 150 000 Ft-ra. Fontos kiemelnem, hogy ott minket fél órán belül előállítottak, majd néhány óra múlva már az említett bírsággal távoztunk. Pedig akkor a társadalom széles rétegeit érintő problémára hívtuk fel a figyelmet, és ezzel kapcsolatban nyilvánítottunk véleményt. Alapvető jogunkkal éltünk.

A napokban ugyanazon rendőrök, akik ott minket elvittek, és eljárást indítottak ellenünk (így Önök is) nyalják a taxisok se…ét a Bajcsyn.

Parancsra segget nyalni… Hát Önök tudják. Tudják, mit üzentünk Bucseknek! Úgy látom egyre többen felsorakoztak a főnök mellé.

Bevezetésnek, és hangulatteremtésnek ennyi elég is. Néhányan szóvá tették, hogy miért nem vagyok kedvesebb azokkal a rendőrökkel, akik – csupán – a munkájuk végzése miatt marasztalnak el sorozatosan. Én nem kedves akarok lenni. Én megoldást akarok. Azt akarom, hogy vegyék már észre, hogy nagyon gáz, amit művelnek.

Majd amikor abbahagyják a nép kifosztóinak lihegve szolgálást – vagyis nem lesznek labancok – talán még barátok is lehetünk.Jelzem, hogy az ellenem folytatott ügyek számában Önök megelőzték a IV. kerületet, így most 6 üggyel egyedül állnak a második helyen Szigetszentmiklós után. Utóbbi kapitányságon 7 ügy van, vagy volt folyamatban ellenem.

Csak találgatni tudok, hogy miért volt velem kicsit nyers a munkatársa, akivel telefonon beszéltem az időpont módosítása miatt. Le is csapta a telefont, pedig csak kedvesen érdeklődtem nála a feszült hangulata okáról. Leginkább arra tippelek, hogy baromira unják már, hogy kedvesen humorizálok megalkuvásukon, mint ahogyan az egyik, korábbi kifogásomban is tettem. Idézem: „Ezek miatt kérem, hogy jelen kifogást olvasó előadók a következő eligazításon kezdeményezzék, hogy a testület jelenlévő tagjai alkossanak szabályos kört, fogják meg egymás kezét, és öt percen keresztül szégyelljék magukat, és egymást.”

Ha Önnek úgy könnyebb, egyeztessünk telefonon másik időpontot. Ezen a számon általában elér: 0630-931-9802. Ha mégsem, akkor leginkább valamilyen véleménynyilvánító akcióban vagyok, vagy sitten.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Amennyiben írásban szeretne másik időpontra idézni, kérem, vegye figyelembe, hogy március 8-a szintén nem megfelelő. Na nem az miatt, mert akkor lesz a születésnapom, és úgy berúgok, hogy a hányásomban fogok fetrengeni a Kossuth tér vizesárkában. Nem. Akkor szintén a Markó 25-ben töltöm az időt szintén vérbíró nagy szabinával, szintén az Önök kapitányságának elvtelen, hatalmi parancsra végrehajtott kaszálása okán. Azt Ágnes követte el, és Bakó Imre tett rá egy lapáttal. Tudja, az irodaházas véleménynyilvánítás.

Mivel az idézésben jelezte, hogy vigyem magammal bizonyítékaimat, kérem, írja meg, vagy mondja el, hogy milyen ügyből kifolyólag fogunk vidáman cseverészni néhány órán keresztül. Miből gondolják, hogy ismét garázda voltam? Illetve még egyszer sem voltam garázda, csupán a rendőrség az, aki folyamatosan ezt szedi elő. Csak megjegyzem, hogy lehetne kicsit élénkebb is a fantáziájuk. Én már unom, hogy mostanában sorban garázdaság miatt kell védekeznem. Így nem fejlődünk. Mindig ugyanazok a fordulatok… Unalmas.

Az miatt is jó lenne, ha előre jelezné, hogy milyen cselekvéseim, vezették Önöket el idáig, mert már van több felmentésem garázdaság ügyében. Szívesen megosztom Önökkel, hogy ennél jobban már ne rombolják a feladatukat jól teljesíteni igyekvő rendőrök megítélését.

Szintén kérem mérlegelni, hogy egyáltalán eljárhatnak-e jelen ügyben. Itt vegyék figyelembe, hogy szeretett főnöküket bucsek gábort – akinek tudjuk hova szorult a nyelve – korábban hivatali visszaélés miatt feljelentettem a sorozatos jogsértései miatt.

Tököl, 2016. január 20. Tisztelettel: Póka László [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM