“DEVIZAHITELESEK” KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?

"DEVIZAHITELESEK" KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?

"DEVIZAHITELESEK" KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?

[good_old_share]

Falus Zsolt – Ha ezt elolvasod, megérted mi folyik itt…

 
Nagyon fontos a nyilvánosság és az aktivitás, ezért kérem, hogy megosztásokkal és kedvelésekkel jelezzétek a figyelmeteket és támogatásotokat!

NEM TŰRHETJÜK TOVÁBB!

Nekünk érintetteknek be kell látnunk, hogy a politikai pártok választási ígéreteik ellenére a mai napig nem oldották meg a devizahitelezésből adódó súlyos problémákat, sőt szerintem ha az érintett személyek, érdek- és fogyasztóvédők, elkötelezett ügyvédek, csoportok és civil szervezetek nem tartanák folyamatosan napirenden ezt a kérdést, akkor nagyon könnyen és gördülékenyen mehetne magyar családok százezreinek a kifosztása, tömegek kilakoltatása.

A deviza ügyben eddig sem a Magyar Állam, sem a Magyar Nemzeti Bank nem vállalta és nem ismerte el a felelősségét, nem vállaltak anyagi felelősséget sem a kialakult helyzetért, azonban ők az elsőszámú uzsorásai a magyar családoknak.

Nagyot kell ugrani az időben, de az IMF hitelfelvétellel kezdődött minden… ez az összeg 20-25 milliárd euró volt ! Ennek a pénznek a felhasználásáról sok politikus, különböző hazugságokat terjesztett a médiában, ezért mi beszéljünk a tényekről:
-Hazugságnak tartom azt kijelentést, hogy az IMF hitelt a Magyar Állam elköltötte, amikor ezt az összeget nyilvánvalóan befektették és a hitelezőkkel és a hitelezők hitelezőivel a felek számára kölcsönösen kedvező feltételek mellett üzleteltek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Nem lehet tagadni, mert közokirati tény, hogy a Magyar Nemzeti Bank mérlegében a forint árfolyamának a gyengülése hatalmas méretű ezermilliárdos (!) nagyságrendű "árfolyamnyereséget" állított elő, ez a nyereség "már" 2010 után megjelent a jegybankban!

-Miért nem beszélnek a pártok arról, hogy a jegybank mérlegadatai alapján a Magyar Állam és intézményei a forint árfolyamával és a magyar családokkal szemben ellenérdekelt pénzpiaci szereplőkké váltak?
Én azt gondolom, hogy Simor András jegybankelnök elkezdte, Matolcsy György jegybankelnök folytatta irányítás alatt, lényegében a forint árfolyamán keresztül kívánták konszolidálni a Magyar Államot és a Magyar Nemzeti Bankot, ezt a konszolidációt a devizahiteles lakosság megnyúzásával hajtották végre.

Én elhiszem, hogy fontos a pártoknak a Magyar Állammal szembeni lojalítás, de NEM LEHET FONTOSABB, mint magyar családok százezreinek a gátlástalan és könyörtelen kifosztásának a megakadályozása!

Nagyon fontos a nyilvánosság és az aktivitás, ezért kérem, hogy megosztásokkal és kedvelésekkel jelezzétek a figyelmeteket és támogatásotokat! – Falus Zsolt.

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM