“DEVIZAHITELESEK” KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?

"DEVIZAHITELESEK" KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?

"DEVIZAHITELESEK" KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?

[good_old_share]

Falus Zsolt – Ha ezt elolvasod, megérted mi folyik itt…

 
Nagyon fontos a nyilvánosság és az aktivitás, ezért kérem, hogy megosztásokkal és kedvelésekkel jelezzétek a figyelmeteket és támogatásotokat!

loading...

NEM TŰRHETJÜK TOVÁBB!

Nekünk érintetteknek be kell látnunk, hogy a politikai pártok választási ígéreteik ellenére a mai napig nem oldották meg a devizahitelezésből adódó súlyos problémákat, sőt szerintem ha az érintett személyek, érdek- és fogyasztóvédők, elkötelezett ügyvédek, csoportok és civil szervezetek nem tartanák folyamatosan napirenden ezt a kérdést, akkor nagyon könnyen és gördülékenyen mehetne magyar családok százezreinek a kifosztása, tömegek kilakoltatása.

A deviza ügyben eddig sem a Magyar Állam, sem a Magyar Nemzeti Bank nem vállalta és nem ismerte el a felelősségét, nem vállaltak anyagi felelősséget sem a kialakult helyzetért, azonban ők az elsőszámú uzsorásai a magyar családoknak.

Nagyot kell ugrani az időben, de az IMF hitelfelvétellel kezdődött minden… ez az összeg 20-25 milliárd euró volt ! Ennek a pénznek a felhasználásáról sok politikus, különböző hazugságokat terjesztett a médiában, ezért mi beszéljünk a tényekről:
-Hazugságnak tartom azt kijelentést, hogy az IMF hitelt a Magyar Állam elköltötte, amikor ezt az összeget nyilvánvalóan befektették és a hitelezőkkel és a hitelezők hitelezőivel a felek számára kölcsönösen kedvező feltételek mellett üzleteltek.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Nem lehet tagadni, mert közokirati tény, hogy a Magyar Nemzeti Bank mérlegében a forint árfolyamának a gyengülése hatalmas méretű ezermilliárdos (!) nagyságrendű "árfolyamnyereséget" állított elő, ez a nyereség "már" 2010 után megjelent a jegybankban!

-Miért nem beszélnek a pártok arról, hogy a jegybank mérlegadatai alapján a Magyar Állam és intézményei a forint árfolyamával és a magyar családokkal szemben ellenérdekelt pénzpiaci szereplőkké váltak?
Én azt gondolom, hogy Simor András jegybankelnök elkezdte, Matolcsy György jegybankelnök folytatta irányítás alatt, lényegében a forint árfolyamán keresztül kívánták konszolidálni a Magyar Államot és a Magyar Nemzeti Bankot, ezt a konszolidációt a devizahiteles lakosság megnyúzásával hajtották végre.

Én elhiszem, hogy fontos a pártoknak a Magyar Állammal szembeni lojalítás, de NEM LEHET FONTOSABB, mint magyar családok százezreinek a gátlástalan és könyörtelen kifosztásának a megakadályozása!

Nagyon fontos a nyilvánosság és az aktivitás, ezért kérem, hogy megosztásokkal és kedvelésekkel jelezzétek a figyelmeteket és támogatásotokat! – Falus Zsolt.

loading…Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-A FOGADÁSUK KÉPEKBEN.
BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-A FOGADÁSUK KÉPEKBEN.

BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-A FOGADÁSUK KÉPEKBEN. [good_old_share] Az előzményekről IDE KATTINTVA olvashatsz. Rövid részlet: " Póka László- két díszvendég miatt már...

ÉN BIZONY OTT LESZEK!
ÉN BIZONY OTT LESZEK!

ÉN BIZONY OTT LESZEK! [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Konntroll! Póka László- 2017. február 11. napjának estéjén Magyarország legnagyobb árulását követik...

Close