2017-02-14. A “DEVIZÁS” LELEPLEZÉSEK NAPJA.

2017-02-14. A "DEVIZÁS" LELEPLEZÉSEK NAPJA.

2017-02-14. A "DEVIZÁS" LELEPLEZÉSEK NAPJA.

[good_old_share]

ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS A MEGOSZTÁSOD!
A letiltott HírTv riport következményei súlyosak. (alább a videó-üzenetek)
loading...

NEM TUDJUK HOGY VÉGZŐDIK A HÁBORÚ
de az biztos, hogy most kezdődik…

NCK: FIGYELEM, FONTOS! Egy alapvető dologra fel szeretnénk hívni a szervezők figyelmét. Ha a „devizahitelek” végleges és tisztességes megoldásáért jelen lévő tömeget (bár csak tömeg lenne) politikai irányba próbálják fordítani a szervezők, akkor annak bukás lesz a vége!

Láttunk már ilyet nem is olyan nagyon rég! Az a kísérlet is megbukott. Tanuljunk belőle! Nem szerencsés a devizakárosultakat politikai felhangokkal (korrupció, oktatás, egészségügy…stb.) megosztani még akkor sem, ha ezek valós problémák! Arról nem is beszélve, hogy amennyiben nagy tömeg lenne, és a média is tudósítana az eseményről, akkor a hatalom nem azt fogja mondani, hogy a „devizások” tüntettek, hanem azt, hogy  néhány száz, vagy ezer elégedetlenkedő mindenféle értelmetlen követeléssel hangoskodott. Így működik a hatalmi gépezet!

MI SZÓLTUNK!

A videó-üzenetek:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading...
loading…Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELESEK" KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?
“DEVIZAHITELESEK” KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?

"DEVIZAHITELESEK" KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT? [good_old_share] Falus Zsolt - Ha ezt elolvasod, megérted mi folyik itt...  ...

BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-A FOGADÁSUK KÉPEKBEN.
BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-A FOGADÁSUK KÉPEKBEN.

BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-A FOGADÁSUK KÉPEKBEN. [good_old_share] Az előzményekről IDE KATTINTVA olvashatsz. Rövid részlet: " Póka László- két díszvendég miatt már...

Close