Devizahiteles Közlemény – Több nyertes per következménye..

Devizahiteles Közlemény - Több nyertes per következménye..

Devizahiteles Közlemény – Több nyertes per következménye..

Több nyertes per – következménye – Több megállapodás.

Az Európai Unió Bíróság C-51/17. döntése és a KÚRIA állásfoglalása pozitív hatással van a deviza perekre, és a megállapodásokra is.
A KÚRIA ajánlása alapján készített számításokkal, nagy esély van a deviza hitel problémák pozitív lezárására.

Kisebb hiteleknél, azaz 2-3 milliós felvet kölcsön összegnél, vagy aki esélyt akar a gyorsabb lezárásra, most érdemes megállapodást kezdeményezni. Különösen, akinek fizetési meghagyása van nagyon fontos a megállapodás kezdeményezése.

A megállapodásokhoz szükséges a KÚRIA által ajánlott számítások elkészítése, azért is, mivel a bankok tisztában vannak vele, hogy ezzel a számítással a bíróságon érvényteleníthetik a szerződést.

Ezért ez ösztönzőleg hat rájuk, hogy megállapodjanak.

Ez tapasztalható a folyamatban lévő pereknél is, ahol az új számítások beterjesztése után a pénzintézetek nagyobb hajlandóságot mutatnak a megállapodásra, amikor attól tartanak, hogy a bíróság kimondja, a szerződés érvénytelen.

Fontos cikkek kattints: Devizahitel-II. fokon is bukott az OTP 

VÁLTOZÁS! Árfolyamkockázat – A kölcsönszerződés érvénytelen, semmis !!!

Dr. Budaházi János egyéni ügyvéd ( „polgári és büntető jogász”), Dr. Láng Péter egyéni ügyvéd
( „polgári és büntető jogász, Európa-jogi szakjogász”).

2030. Érd. Mályva utca 14. Tel: +3670-632-3583, +3630-241-0319 Vezetékes telefon/fax: 06-23-360-472 , 06-23-360-408

Ügyelfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges. Szabó Miklós ügyvédi iroda vezető biztonság – jogi és kommunikációs szaktanácsadó

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM