Mi szóltunk! Jönnek a “devizás” nyertes perek

Mi szóltunk! Jönnek a "devizás" nyertes perek

Mi szóltunk! Jönnek a "devizás" nyertes perek

Dr Ulics Erika – Június 2 – Tisztelettel értesítek mindenkit, hogy ismételten sikerült jogerősen pert nyerni szerződés érvénytelensége ügyében.

A Debreceni Törvényszék megállapította, hogy a Lombard Pénzügyi Lízing és ügyfelem között kötött szerződés érvénytelen, mert az árfolyamkockázatról szóló tájékoztatás nem volt megfelelő.

loading...

Összegszerűségében lényegesen kevesebb (pár tízezer forint) megfizetésére köteles még Ügyfelem, a Lombard által követelt többszázezer forint helyett.

Elsőfokon ezt a részt elbuktuk, a kamat feltüntetésének hiánya miatt nyertük. Másodfokon sikerült fordítani az árfolyamkockázat miatti érvénytelenség miatt!

Június 24 – Örömmel értesítek mindenkit, hogy a mai napon újabb pert sikerült nyernem, bár még csak elsőfokon.

Az OTP Faktoring követelése elévült, amit sikerült jogilag bizonyítani, az én jogi érvelésemet, állaspontomat fogadta el a Miskolci Bíróság.
Várjuk a jogerőt….. Dr Ulics Erika.

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Devizahiteles Közlemény - Több nyertes per következménye..
Devizahiteles Közlemény – Több nyertes per következménye..

Devizahiteles Közlemény - Több nyertes per következménye.. Több nyertes per – következménye - Több megállapodás. Az Európai Unió Bíróság C-51/17....

Addig zaklatták az ügyfelet, még a végén sérelemdíjat fizettek
Addig zaklatták az ügyfelet, még a végén sérelemdíjat fizettek

Addig zaklatták az ügyfelet, még a végén sérelemdíjat fizettek NCK: Vannak olyan behajtócégek, pénzintézetek, akik nem értenek a szép szóból....

Close