DEVIZAHITELES GENOCÍDIUM! MIRŐL BESZÉLSZ VIKTOR?

loading...

DEVIZAHITELES GENOCÍDIUM!  MIRŐL BESZÉLSZ VIKTOR?

Email


Mindenről van itt szó, de a deviza problémáról még, csak említés sincs, pedig gyalázatos, népirtás folyik, "deviza " kölcsön ürügyén! (videó alább).

 
Miről beszélsz Viktor !??Amikor a fél országot kifosztó bankár kormány MNB vel az élen ,dúskál a tőlünk ellopott pénzekben …a nép meg nyomorog!

80 éves embereket lakoltatnak ki az aljas végrehajtóid! Ezek miatt több mint 4600 deviza öngyilkos van már ,… tudsz róla ?…persze a médiáid, ezt nem írják meg!

Rettegésben él a nép nagyobbik fel , csak te és a köreid gyarapodtok, de nagyon! Azonnali intézkedést követelünk, és ne hazudozz, arról hogy itt, jó lét van, max a holdudvarodnak!

A devizában becsapottakat, nem hogy nem mentetted meg, de az árokba taszítottad, 256 forint árfolyam kitermelhetetlen.

loading…


Ezzel, tisztességes állampolgárok ezreinek ástad meg a sírját!

Erről a mocskos kifosztó népirtásról is essen szó, mert úgy teszel mintha minden rendben volna! Ez szégyenletes hazugság , azonnal kell intézkedni és főleg változtatni, sürgősen! EU-s fogyasztói jogvédelem jár a magyar deviza károsultaknak is !!!

A jogtalanul 256-os forintosítás egyenlő a népirtással!

Az aljas harácsoló bankokban már ez az ország többé nem hisz, jobb, ha takarodnak innen!

A jog és életellenesen elindított végrehajtások és a kilakoltatások azonnali felfüggesztését követeljük és az uniós, vagy egyszerűen csak igazságos törvényhozást és az emberi jogaink védelmét a hazánkban!!!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás