DEVIZAHITELES GENOCÍDIUM! MIRŐL BESZÉLSZ VIKTOR?

DEVIZAHITELES GENOCÍDIUM! MIRŐL BESZÉLSZ VIKTOR?

DEVIZAHITELES GENOCÍDIUM!  MIRŐL BESZÉLSZ VIKTOR?

[good_old_share]


Mindenről van itt szó, de a deviza problémáról még, csak említés sincs, pedig gyalázatos, népirtás folyik, "deviza " kölcsön ürügyén! (videó alább).

 
Miről beszélsz Viktor !??Amikor a fél országot kifosztó bankár kormány MNB vel az élen ,dúskál a tőlünk ellopott pénzekben …a nép meg nyomorog!

80 éves embereket lakoltatnak ki az aljas végrehajtóid! Ezek miatt több mint 4600 deviza öngyilkos van már ,… tudsz róla ?…persze a médiáid, ezt nem írják meg!

Rettegésben él a nép nagyobbik fel , csak te és a köreid gyarapodtok, de nagyon! Azonnali intézkedést követelünk, és ne hazudozz, arról hogy itt, jó lét van, max a holdudvarodnak!

A devizában becsapottakat, nem hogy nem mentetted meg, de az árokba taszítottad, 256 forint árfolyam kitermelhetetlen.

loading…


Ezzel, tisztességes állampolgárok ezreinek ástad meg a sírját!

Erről a mocskos kifosztó népirtásról is essen szó, mert úgy teszel mintha minden rendben volna! Ez szégyenletes hazugság , azonnal kell intézkedni és főleg változtatni, sürgősen! EU-s fogyasztói jogvédelem jár a magyar deviza károsultaknak is !!!

A jogtalanul 256-os forintosítás egyenlő a népirtással!

Az aljas harácsoló bankokban már ez az ország többé nem hisz, jobb, ha takarodnak innen!

A jog és életellenesen elindított végrehajtások és a kilakoltatások azonnali felfüggesztését követeljük és az uniós, vagy egyszerűen csak igazságos törvényhozást és az emberi jogaink védelmét a hazánkban!!!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM