DEVIZAHITELES FELSZÓLALÁS BRÜSSZELBEN

DEVIZAHITELES FELSZÓLALÁS BRÜSSZELBEN

DEVIZAHITELES FELSZÓLALÁS BRÜSSZELBEN

DEVIZAHITELES ÜGYBEN KÁSLER FELSZÓLAL BRÜSSZELBEN.


 

Kásler Árpád, a Haza pártja honlapján közzétette, hogy „devizahiteles” ügyben a korábban hozzá csatlakozott 10.000 átvert, és kifosztott ember nevében is 2019. szeptember 5-én felszólal az Európai Parlament Petíciós Bizottsága előtt.Mint írja, „bizakodással tekintünk az esemény elé.” Kásler azt ígéri, hogy a felszólalást élőben lehet majd nyomon követni az interneten. Mi is érdeklődve várjuk az eseményt, és a bizottság döntését!

Kásler így fogalmaz: Elérkezett az idő a megmérettetésre. Szeptember 5-én dönt az Európai Unió Parlamentjének Petíciós Bizottsága, a Kásler Árpád által benyújtott és a hozzá csatlakozott 10.000 kifosztott “devizahiteles” ügyében. A felszólalást és a Bizottsági Ülést élőben nézhetik itt A Haza Pártjának honlapján.

Szerinted Kásler valóban ott lesz, és felszólal a hazai "deviza"-károsultak érdekében? Válaszod és a véleményed a cikk végén, vagy a Face oldalunkon megírhatod.

Tisztelt Kásler úr!

Ezennel tájékoztatom, hogy az Ön által benyújtott petíció szerepel a Petíciós Bizottság 2019. szeptember 4-5-i brüsszeli ülésének napirendtervezetében.

Petíciója a tervek szerint körülbelül 2019. szeptember 5-én 9:15-kor kerül sorra.

loading...

Amennyiben azonban személyesen kíván részt venni az ülésen, kérem, legkésőbb 2019. augusztus 23-ig tájékoztasson bennünket e szándékáról vagy az erre az e-mailre adott válaszban, vagy lehetőleg a ……címre írott e-mailben, megadva nevét, születési dátumát és állampolgárságát, valamint személyazonosító okmányának (útlevél, gépjárművezetői engedély, személyi igazolvány stb.) számát.

Az utóbbit az Európai Parlament épületeibe történő belépésre jogosító belépőkártyája átvételekor be kell mutatnia.

Ezt követően megküldjük önnek a szükséges – az ülés napján az Európai Parlamentbe történő belépésre vonatkozó – információkat is.

Kérjük, ne feledkezzék meg arról, hogy a petíciót benyújtó személyek felszólalására engedélyezett időtartam a bizottság elnökének döntésétől függ, de semmi esetre sem haladhatja meg az öt percet.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A petíció benyújtóját általában felkérik, hogy álláspontját azelőtt adja elő, mielőtt az Európai Bizottság ismertetné véleményét. Ezután a képviselők megvitatják a petíciót, majd ezt követően határozat formájában megfogalmazzák válaszukat.Amennyiben fel kíván szólalni, vagy további dokumentumokat szeretne ismertetni, segítségünkre lenne, ha ezt már korábban megküldené a bizottság titkárságának annak érdekében, hogy ezek bekerüljenek az ügyiratba, és a tolmácsok rendelkezésére álljanak.

A mellékletben megtalálja az Európai Bizottság által az Ön petíciójával kapcsolatban a képviselők részére írott közleményt.

Tisztelettel: A titkárság Petíciós Bizottság”.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...