„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!

loading...

„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!

Email


Járvás Éva – Na kérem, lehet szurkolni vagy imádkozni, kinek mi kedves."…felülvizsgálati kérelmét a kapcsolódó ügyiratokkal együtt elbírálásra felterjesztettük a Legfelsőbb Ügyészség Közérdekvédelmi Főosztályának."

Pest Megyei Főügyészség

Járvás Éva további tájékoztatást ígért, így a részletekkel később jövünk! Kövesd a Facebook oldalunkat és az eseményeket!
loading...

Fekete Kornélia – Nekem is van egy hírem: A bank képviselője ellen büntető feljelentést tettem, és tegnap láttam a bírósági aktában, hogy a Pest Megyei Nyomozóügyészség hamis tanúzás végett bekérte a végrehajtási aktámat. Meglátjuk, hogy képesek-e kihámozni valamit a bank ellen! Minden esetre először elutasította a kérelmem a rendőrség, de megfellebbeztem, és úgy tűnik, elindult valami.

Később…
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Most olvastam utána: Hatóság félrevezetése címen tettem (többek között) feljelentést, de az ügyészség hamis tanúzás ügyében nyomoz. Kíváncsi voltam mi a különbség….és van! A hamis tanúzás bűncselekmény és magasabb a büntetési tétele, míg a hatóság félrevezetés csak vétség. E szerint az ügyészség komolyan veszi a dolgát, és a nehezebben kimagyarázható oldalról fogja meg őket.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás