„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!

„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!

„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!

[good_old_share]


Járvás Éva – Na kérem, lehet szurkolni vagy imádkozni, kinek mi kedves."…felülvizsgálati kérelmét a kapcsolódó ügyiratokkal együtt elbírálásra felterjesztettük a Legfelsőbb Ügyészség Közérdekvédelmi Főosztályának."

Pest Megyei Főügyészség

Járvás Éva további tájékoztatást ígért, így a részletekkel később jövünk! Kövesd a Facebook oldalunkat és az eseményeket!
Fekete Kornélia – Nekem is van egy hírem: A bank képviselője ellen büntető feljelentést tettem, és tegnap láttam a bírósági aktában, hogy a Pest Megyei Nyomozóügyészség hamis tanúzás végett bekérte a végrehajtási aktámat. Meglátjuk, hogy képesek-e kihámozni valamit a bank ellen! Minden esetre először elutasította a kérelmem a rendőrség, de megfellebbeztem, és úgy tűnik, elindult valami.

Később…
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Most olvastam utána: Hatóság félrevezetése címen tettem (többek között) feljelentést, de az ügyészség hamis tanúzás ügyében nyomoz. Kíváncsi voltam mi a különbség….és van! A hamis tanúzás bűncselekmény és magasabb a büntetési tétele, míg a hatóság félrevezetés csak vétség. E szerint az ügyészség komolyan veszi a dolgát, és a nehezebben kimagyarázható oldalról fogja meg őket.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM