„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!

„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!

„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!

[good_old_share]


Járvás Éva – Na kérem, lehet szurkolni vagy imádkozni, kinek mi kedves."…felülvizsgálati kérelmét a kapcsolódó ügyiratokkal együtt elbírálásra felterjesztettük a Legfelsőbb Ügyészség Közérdekvédelmi Főosztályának."

loading...

Pest Megyei Főügyészség

Járvás Éva további tájékoztatást ígért, így a részletekkel később jövünk! Kövesd a Facebook oldalunkat és az eseményeket!
Fekete Kornélia – Nekem is van egy hírem: A bank képviselője ellen büntető feljelentést tettem, és tegnap láttam a bírósági aktában, hogy a Pest Megyei Nyomozóügyészség hamis tanúzás végett bekérte a végrehajtási aktámat. Meglátjuk, hogy képesek-e kihámozni valamit a bank ellen! Minden esetre először elutasította a kérelmem a rendőrség, de megfellebbeztem, és úgy tűnik, elindult valami.

Később…
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Most olvastam utána: Hatóság félrevezetése címen tettem (többek között) feljelentést, de az ügyészség hamis tanúzás ügyében nyomoz. Kíváncsi voltam mi a különbség….és van! A hamis tanúzás bűncselekmény és magasabb a büntetési tétele, míg a hatóság félrevezetés csak vétség. E szerint az ügyészség komolyan veszi a dolgát, és a nehezebben kimagyarázható oldalról fogja meg őket.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NINCS MEGÁLLÁS! A "HITEL" CSAK EGYRE NŐ.
NINCS MEGÁLLÁS! A “HITEL” CSAK EGYRE NŐ.

NINCS MEGÁLLÁS! A "HITEL" CSAK EGYRE NŐ. [good_old_share] 59 ezren többet fizetnek: ennyivel nő az árfolyamgátasok törlesztője - számolt be...

EGYÉNI BÍRÓI FÜGGETLENSÉG ÉS FELELŐSSÉG FÓRUM KÖZLEMÉNYE.
EGYÉNI BÍRÓI FÜGGETLENSÉG ÉS FELELŐSSÉG FÓRUM KÖZLEMÉNYE.

EGYÉNI BÍRÓI FÜGGETLENSÉG ÉS FELELŐSSÉG FÓRUM KÖZLEMÉNYE. [good_old_share] Úgy néz ki, hogy még az a kicsi bírói függetlenség is el...

Close