“DEVIZAHITELEK” – AZ LMP FRAKCIÓ KÖZLEMÉNYE.

loading...

"DEVIZAHITELEK" – AZ LMP FRAKCIÓ KÖZLEMÉNYE.

Email


Az alább olvasható közleménnyel, és annak hatásaival kapcsolatban várjuk a fejleményeket, melyekről beszámolunk az olvasóknak! Kattints ide: Iratkozz fel a hírlevélre!  FIGYELEM! Szavazás az oldal alján!

 

Szíves tájékoztatásul küldjük az LMP frakció mai közleményét:
Állítsa le a kormány a devizahitel-károsultak kilakoltatását!

Tízezrek lakhatása került újra veszélybe, miközben az Európai Bíróság még vizsgálja a vonatkozó törvényeket. Az LMP felszólítja a kormányt, hogy hozza meg a szükséges intézkedéseket, hogy egyetlen család se kerüljön az utcára, amíg a devizahitelesek ügye nincs jogilag rendezve.

A kormány a mai napig nem rendezte az összes devizahiteles ügyét, ezért félhetnek még ma, 2017 nyarán is tízezrek attól, hogy elveszítik házukat, otthonukat. Rétvári Bence ugyan lezártnak tekinti a devizahitelesek ügyét, ám az utcán tiltakozók egyértelmű bizonyíték: csak elfelejtkeztek róluk, de megoldást nem kaptak.

loading...

Az LMP felszólítja a kormányt, hogy azonnal hozzon rendeletet arról, hogy a bírósági folyamat végéig egyelten családot se lakoltassanak ki. Ha pedig szükséges, hívják össze a parlament rendkívüli ülését, és mentsék meg a devizahitel-károsultak otthonait!

Schmuck Erzsébet,

az LMP frakcióvezető-helyettese

Hadházy Ákos,

az LMP társelnöke. Tegnapi megbeszélésünk után a legefontosabb kérdésben már léptünk is. Felszólítottuk a kormányt a kilakoltatások leállítására. Üdvözlettel, LMP frakció.
Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Korábbi felvétel:

FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás