AZ ÜGYFELEM BELEHALT A TEHETETLENSÉGBE.

AZ ÜGYFELEM BELEHALT A TEHETETLENSÉGBE.

AZ ÜGYFELEM BELEHALT A TEHETETLENSÉGBE.

[good_old_share]


Dr. Varga-Damm Andrea – AZ ERSTE, A BŰNBANDA!

 

ELKÉPESZTŐ, AMIT EZ A BANDA MEG MER ENGEDNI MAGÁNAK.

Osszátok meg, kedves Barátaim, hátha több honfitársunkat is érintheti ilyen eset.
2013-ban ügyfeleim ellen végrehajtási eljárást kezdeményezett ez a társaság.

2017. januárjában a bíróság felfüggesztette a végrehajtást. Erre 2017. január 31-én ugyanezen ügyből, ugyenezen felek között újabb végrehajtási eljárást kezdeményezett egy másik közjegyző előtt az Erste, s egy másik végrehajtóhoz került az ügy, így próbálva kikerülni, hogy ne legyen a végrehajtás felfüggesztve.

Egy követelésre csak egy végrehajtási eljárás lehet folyamatban, de ez őket nem érdekli, mert ők Hazánkban mindent megengedhetnek maguknak következmények nélkül.

Ugye nem kell mondanom, hogy az ügyfeleim közül a férj májusban belehalt abba a tehetetlenségbe és fosztogatásba, amit a bank teremtett? Dr. Varga-Damm Andrea.

Egy hozzászóló hasonló véleménye a bankról:

 

Kedves Andrea! Legújabb trükk az Erste banknál: Van egy hitelkártyám náluk, aminek havonta fizetem a törlesztőjét.
A kiváltás óta (sajnos több éve) mindig f. hó 10-e volt a fordulónap, ami azt jelenti, hogy az adott hónap törlesztőjét 10-e után kell befizetnem, mert ezzel a nappal készül a zárás a korábbi hónap pénzforgalmáról.

Eddig soha nem is volt semmi gond, 11-én, vagy 12-én befizettem az aktuális részletemet, és ezzel rendben is volt. A héten viszont felhívtak telefonon, hogy júniusban nem fizettem be a törlesztőmet.

Én elképedve hallgattam, hiszen mint mindig, júniusban is befizettem 12-én a szükséges összeget. Erre közölték velem, hogy a fordulónap mostmár nem 10-e, hanem 12-e. Kérdeztem, hogy erről nem kellett volna esetleg engem is tájékoztatni. A válasz az volt, hogy a számlaértesítőből lehet látni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Hát én sajnos a számlaértesítőben sosem szoktam az elszámolási időszak napját figyelni. De még, ha láttam volna, akkor sem gondoltam volna arra, hogy az évek óta megszokott fordulónap változott meg.

Emiatt most újra be kell fizetnem a törlesztőrészletemet, mert a fordulónap előtt, vagy a fordulónapon befizetett összeget ők plusz befizetésnek vették, és nem a kötelező törlesztőrészletnek. Kész őrület! Úgy tűnik az Erstének az a célja, hogy minél több embert tegyen tönkre anyagilag és idegileg egyaránt.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM