AZ ÜGYFELEM BELEHALT A TEHETETLENSÉGBE.

AZ ÜGYFELEM BELEHALT A TEHETETLENSÉGBE.
loading...

AZ ÜGYFELEM BELEHALT A TEHETETLENSÉGBE.

[good_old_share]


Dr. Varga-Damm Andrea – AZ ERSTE, A BŰNBANDA!

 

ELKÉPESZTŐ, AMIT EZ A BANDA MEG MER ENGEDNI MAGÁNAK.

Osszátok meg, kedves Barátaim, hátha több honfitársunkat is érintheti ilyen eset.
2013-ban ügyfeleim ellen végrehajtási eljárást kezdeményezett ez a társaság.

loading...

2017. januárjában a bíróság felfüggesztette a végrehajtást. Erre 2017. január 31-én ugyanezen ügyből, ugyenezen felek között újabb végrehajtási eljárást kezdeményezett egy másik közjegyző előtt az Erste, s egy másik végrehajtóhoz került az ügy, így próbálva kikerülni, hogy ne legyen a végrehajtás felfüggesztve.

Egy követelésre csak egy végrehajtási eljárás lehet folyamatban, de ez őket nem érdekli, mert ők Hazánkban mindent megengedhetnek maguknak következmények nélkül.

Ugye nem kell mondanom, hogy az ügyfeleim közül a férj májusban belehalt abba a tehetetlenségbe és fosztogatásba, amit a bank teremtett? Dr. Varga-Damm Andrea.

Egy hozzászóló hasonló véleménye a bankról:

 

Kedves Andrea! Legújabb trükk az Erste banknál: Van egy hitelkártyám náluk, aminek havonta fizetem a törlesztőjét.
A kiváltás óta (sajnos több éve) mindig f. hó 10-e volt a fordulónap, ami azt jelenti, hogy az adott hónap törlesztőjét 10-e után kell befizetnem, mert ezzel a nappal készül a zárás a korábbi hónap pénzforgalmáról.

Eddig soha nem is volt semmi gond, 11-én, vagy 12-én befizettem az aktuális részletemet, és ezzel rendben is volt. A héten viszont felhívtak telefonon, hogy júniusban nem fizettem be a törlesztőmet.

Én elképedve hallgattam, hiszen mint mindig, júniusban is befizettem 12-én a szükséges összeget. Erre közölték velem, hogy a fordulónap mostmár nem 10-e, hanem 12-e. Kérdeztem, hogy erről nem kellett volna esetleg engem is tájékoztatni. A válasz az volt, hogy a számlaértesítőből lehet látni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Hát én sajnos a számlaértesítőben sosem szoktam az elszámolási időszak napját figyelni. De még, ha láttam volna, akkor sem gondoltam volna arra, hogy az évek óta megszokott fordulónap változott meg.

Emiatt most újra be kell fizetnem a törlesztőrészletemet, mert a fordulónap előtt, vagy a fordulónapon befizetett összeget ők plusz befizetésnek vették, és nem a kötelező törlesztőrészletnek. Kész őrület! Úgy tűnik az Erstének az a célja, hogy minél több embert tegyen tönkre anyagilag és idegileg egyaránt.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
TÉNYLEG A „DEVIZA”-KÁROSULT A HIBÁS?
TÉNYLEG A „DEVIZA”-KÁROSULT A HIBÁS?

TÉNYLEG A „DEVIZA”-KÁROSULT A HIBÁS? [good_old_share] Sokan tesznek azért, hogy a Magyar lakosság körében a bankok által átvert „deviza”-károsultakat állítsák...

ERZSIKE NÉNI ÜZENETE A "DEVIZA"-KÁROSULTAKHOZ.
ERZSIKE NÉNI ÜZENETE A “DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ.

ERZSIKE NÉNI ÜZENETE A "DEVIZA"-KÁROSULTAKHOZ. [good_old_share] Komment nélkül. Erzsike néni a kúrianál..Oszd meg! Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz...

Close