“DEVIZÁSOK”! DECEMBER 19: AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG NAPJA!

"DEVIZÁSOK"! DECEMBER 19: AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG NAPJA!

"DEVIZÁSOK"! DECEMBER 19: AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG NAPJA!

Nagy Éva – Hiteltársulás Megbízható forrásból tudom, hogy van B terve a kormánynak arra az eshetőségre, ha a devizahitelesek fellázadnak a tv-ben meghatározott fiktív árfolyamok alkalmazása ellen. De nekünk kell kikaparni a gesztenyét!loading...

Most rajtunk a sor, és a sorsunk a mi kezünkben van. Ezt a történelmi lehetőséget nem szabad elszalasztani!

Kérlek benneketet, hogy ébredjetek az éber kómából, a letargiából, a kilátástalanság depressziójából, és ha magatokra nem gondoltok, legalább a gyermekeitek jövője lebegjen a szemetek előtt!

Nem adhatjuk fel, és a csata most nem a bíróságokon, hanem az utcán fog eldőlni! Láthattátok: 12000 pert függesztettek fel, a per pénzbe kerül, és hosszú-hosszú évekbe, és a siker egyre kevésbé garantált, legalábbis Magyarországon nem!
Ahhoz az Európai bírósághoz kell eljutni, de ez csak keveseknek fog sikerülni.Nekünk nincs időnk várni. Nekünk csak az itt és most az egyedüli lehetőség, amit csak az utcán, a kritikus tömeggel lehet kivívni!
Ha akarjátok! Akarjátok? Ha nem, akkor nem csak a Ti jövőtök veszik el, hanem a gyermekeitek sorsa, jövője, otthona, háza és hazája is veszélybe kerül!
Magyarország, Devizahitelesek ébresztő!!! Nagy Éva – Hiteltársulás

loading...

RÉSZLETEK ITT: KÖZLEMÉNY! “DEVIZAHITELES” DEMONSTRÁCIÓ!

NAGYON FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A CÖF-NEK NEM TETSZENEK A „DEVIZAHITELES” TÜNTETŐK.
A CÖF-NEK NEM TETSZENEK A „DEVIZAHITELES” TÜNTETŐK

A CÖF-NEK NEM TETSZENEK A „DEVIZAHITELES” TÜNTETŐK A CÖF helyteleníti a devizahiteles tüntetéseket – írja az Origo Az átvert és...

BAJ VAN FIÚK! - A HÉT BOMBÁJA.
BAJ VAN FIÚK! – A HÉT BOMBÁJA

BAJ VAN FIÚK! - A HÉT BOMBÁJA Baj van, fiúk - írja szerdai, Mandineren megjelent üzenetében Bencsik Gábor, a Magyar...

Close