“DEVIZÁSOK”! DECEMBER 19: AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG NAPJA!

"DEVIZÁSOK"! DECEMBER 19: AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG NAPJA!

"DEVIZÁSOK"! DECEMBER 19: AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG NAPJA!

Nagy Éva – Hiteltársulás Megbízható forrásból tudom, hogy van B terve a kormánynak arra az eshetőségre, ha a devizahitelesek fellázadnak a tv-ben meghatározott fiktív árfolyamok alkalmazása ellen. De nekünk kell kikaparni a gesztenyét!Most rajtunk a sor, és a sorsunk a mi kezünkben van. Ezt a történelmi lehetőséget nem szabad elszalasztani!

Kérlek benneketet, hogy ébredjetek az éber kómából, a letargiából, a kilátástalanság depressziójából, és ha magatokra nem gondoltok, legalább a gyermekeitek jövője lebegjen a szemetek előtt!

Nem adhatjuk fel, és a csata most nem a bíróságokon, hanem az utcán fog eldőlni! Láthattátok: 12000 pert függesztettek fel, a per pénzbe kerül, és hosszú-hosszú évekbe, és a siker egyre kevésbé garantált, legalábbis Magyarországon nem!
Ahhoz az Európai bírósághoz kell eljutni, de ez csak keveseknek fog sikerülni.Nekünk nincs időnk várni. Nekünk csak az itt és most az egyedüli lehetőség, amit csak az utcán, a kritikus tömeggel lehet kivívni!
Ha akarjátok! Akarjátok? Ha nem, akkor nem csak a Ti jövőtök veszik el, hanem a gyermekeitek sorsa, jövője, otthona, háza és hazája is veszélybe kerül!
Magyarország, Devizahitelesek ébresztő!!! Nagy Éva – Hiteltársulás

RÉSZLETEK ITT: KÖZLEMÉNY! “DEVIZAHITELES” DEMONSTRÁCIÓ!

NAGYON FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM