DEVIZAHITEL CSALÁS – KUBÍNYI TAMÁS – Álmos Király Televízió.

DEVIZAHITEL CSALÁS - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Televízió.

DEVIZAHITEL CSALÁS – KUBÍNYI TAMÁS – Álmos Király Televízió.

[good_old_share]


Makkos Albert a következőt fogalmazta meg: 

 

“A devizaalapú kifejezés egy forinthitel leplezett állapota, amelynél nem a hitel nyújtása, hanem a hitel elszámolása történik a folyósítástól eltérő devizanemben. A leplezett állapotért a hitelfelvevő nem kap ellenszolgáltatást, de annak kockázatát és költségét viseli”.

NCK gondolat: „sok bába közt elvész a gyerek”. Ez jutott eszünkbe a felvétel kapcsán. Tisztán látszik, hogy amennyiben a „devizás” érdekvédő szervezetek nem tudnak közös nevezőre jutni, és nem tudnak egységesen fellépni, akkor a károsultak végleg elvesznek!Mivel a kormány nem intézkedik a bajbajutott „deviza”-károsultak megmentése érdekében, így ez a feladat azokra hárul, akik „deviza”-hiteles érdekvédelemmel foglalkoznak, egyesületük, szervezetük hivatalosan is ezt tűzte a zászlajára.

Így e szervezetek, pártok, egyesületek vezetőségének a felelőssége, hogy ez az érdekvédelem megvalósuljon. A károsultak látják, hogy a kormányzat és a bankárok részéről nem csak a segítő szándék hiányzik, hanem hatalmas az ellenállás a károsultak irányába, így ez a küzdelem csak úgy lehet eredményes, ha ezek a szervezetek egyesítik erejüket, és természetesen a károsultak tömege a „devizás” egyesített koalíció mögé áll!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Az elhangzottakkak kapcsolatban neked mi a véleményed?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM