DEVIZAHITEL CSALÁS – KUBÍNYI TAMÁS – Álmos Király Televízió.

DEVIZAHITEL CSALÁS - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Televízió.
loading...

DEVIZAHITEL CSALÁS – KUBÍNYI TAMÁS – Álmos Király Televízió.

[good_old_share]


Makkos Albert a következőt fogalmazta meg: 

 

“A devizaalapú kifejezés egy forinthitel leplezett állapota, amelynél nem a hitel nyújtása, hanem a hitel elszámolása történik a folyósítástól eltérő devizanemben. A leplezett állapotért a hitelfelvevő nem kap ellenszolgáltatást, de annak kockázatát és költségét viseli”.

NCK gondolat: „sok bába közt elvész a gyerek”. Ez jutott eszünkbe a felvétel kapcsán. Tisztán látszik, hogy amennyiben a „devizás” érdekvédő szervezetek nem tudnak közös nevezőre jutni, és nem tudnak egységesen fellépni, akkor a károsultak végleg elvesznek!Mivel a kormány nem intézkedik a bajbajutott „deviza”-károsultak megmentése érdekében, így ez a feladat azokra hárul, akik „deviza”-hiteles érdekvédelemmel foglalkoznak, egyesületük, szervezetük hivatalosan is ezt tűzte a zászlajára.

loading...

Így e szervezetek, pártok, egyesületek vezetőségének a felelőssége, hogy ez az érdekvédelem megvalósuljon. A károsultak látják, hogy a kormányzat és a bankárok részéről nem csak a segítő szándék hiányzik, hanem hatalmas az ellenállás a károsultak irányába, így ez a küzdelem csak úgy lehet eredményes, ha ezek a szervezetek egyesítik erejüket, és természetesen a károsultak tömege a „devizás” egyesített koalíció mögé áll!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Az elhangzottakkak kapcsolatban neked mi a véleményed?

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
DEVIZAPEREK A KÚRIÁN-WELLMANN RIPORT.
DEVIZAPEREK A KÚRIÁN-WELLMANN RIPORT.

DEVIZAPEREK A KÚRIÁN-WELLMANN RIPORT. [good_old_share] Olyan tömeges mértékű társadalmi problémáról van szó, amelyet nem lehet egyedi perekben, jogalkalmazási eszközökkel teljes...

ÁTVENNÉK A DEVIZAKÁROSULTAK ADÓSSÁGÁT?
ÁTVENNÉK A DEVIZAKÁROSULTAK ADÓSSÁGÁT?

ÁTVENNÉK A DEVIZAKÁROSULTAK ADÓSSÁGÁT? [good_old_share] Egyre több párt foglalkozik programjában a „deviza”-károsultak problémájának kezelésével.   Most a DK mentené a...

Close