DEVIZAHITEL CSALÁS – KUBÍNYI TAMÁS – Álmos Király Televízió.

loading...

DEVIZAHITEL CSALÁS – KUBÍNYI TAMÁS – Álmos Király Televízió.

Email


Makkos Albert a következőt fogalmazta meg: 

 

“A devizaalapú kifejezés egy forinthitel leplezett állapota, amelynél nem a hitel nyújtása, hanem a hitel elszámolása történik a folyósítástól eltérő devizanemben. A leplezett állapotért a hitelfelvevő nem kap ellenszolgáltatást, de annak kockázatát és költségét viseli”.

NCK gondolat: „sok bába közt elvész a gyerek”. Ez jutott eszünkbe a felvétel kapcsán. Tisztán látszik, hogy amennyiben a „devizás” érdekvédő szervezetek nem tudnak közös nevezőre jutni, és nem tudnak egységesen fellépni, akkor a károsultak végleg elvesznek!Mivel a kormány nem intézkedik a bajbajutott „deviza”-károsultak megmentése érdekében, így ez a feladat azokra hárul, akik „deviza”-hiteles érdekvédelemmel foglalkoznak, egyesületük, szervezetük hivatalosan is ezt tűzte a zászlajára.

Így e szervezetek, pártok, egyesületek vezetőségének a felelőssége, hogy ez az érdekvédelem megvalósuljon. A károsultak látják, hogy a kormányzat és a bankárok részéről nem csak a segítő szándék hiányzik, hanem hatalmas az ellenállás a károsultak irányába, így ez a küzdelem csak úgy lehet eredményes, ha ezek a szervezetek egyesítik erejüket, és természetesen a károsultak tömege a „devizás” egyesített koalíció mögé áll!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Az elhangzottakkak kapcsolatban neked mi a véleményed?

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás