DEVIZAPEREK A KÚRIÁN-WELLMANN RIPORT.

DEVIZAPEREK A KÚRIÁN-WELLMANN RIPORT.

DEVIZAPEREK A KÚRIÁN-WELLMANN RIPORT.

[good_old_share]


Olyan tömeges mértékű társadalmi problémáról van szó, amelyet nem lehet egyedi perekben, jogalkalmazási eszközökkel teljes mértékben rendezni.

 

Érdemes a riportot meghallgatni és értelmezni az elhangzottakat.

Egyértelműen kiderül, hogy ezt a hatalmas mértékű társadalmi problémát csak és kizárólag a parlament a jogalkotás eszközével rendezheti.

Az más kérdés, hogy a pártok által megalkotott és megszavazott jogszabályok ez idáig kivétel nélkül csak a bankoknak kedveztek.

A bíróságoknak a törvényekhez való kötöttség folytán nincs lehetőségük olyan ítéletek meghozatalára, hogy például egy bizonyos mértékig az árfolyamkockázatot a fogyasztó viseli, és egy bizonyos határ felett pedig a bankok.A riportból is kiderül: ha a társadalom nem gyakorol megfelelő nyomást a parlamenti pártokra, akkor azok nem fognak olyan törvényeket hozni, amellyel tisztességesen rendezhetővé válnának ezek az ügyek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM