DEVIZAPEREK A KÚRIÁN-WELLMANN RIPORT.

DEVIZAPEREK A KÚRIÁN-WELLMANN RIPORT.

DEVIZAPEREK A KÚRIÁN-WELLMANN RIPORT.

[good_old_share]


Olyan tömeges mértékű társadalmi problémáról van szó, amelyet nem lehet egyedi perekben, jogalkalmazási eszközökkel teljes mértékben rendezni.

 

Érdemes a riportot meghallgatni és értelmezni az elhangzottakat.

Egyértelműen kiderül, hogy ezt a hatalmas mértékű társadalmi problémát csak és kizárólag a parlament a jogalkotás eszközével rendezheti.

Az más kérdés, hogy a pártok által megalkotott és megszavazott jogszabályok ez idáig kivétel nélkül csak a bankoknak kedveztek.

A bíróságoknak a törvényekhez való kötöttség folytán nincs lehetőségük olyan ítéletek meghozatalára, hogy például egy bizonyos mértékig az árfolyamkockázatot a fogyasztó viseli, és egy bizonyos határ felett pedig a bankok.A riportból is kiderül: ha a társadalom nem gyakorol megfelelő nyomást a parlamenti pártokra, akkor azok nem fognak olyan törvényeket hozni, amellyel tisztességesen rendezhetővé válnának ezek az ügyek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM